Hogy tudnám megértetni vele?
Figyelt kérdés
A férjemmel 10 éve vagyunk együtt, kertes házban élünk. Van egy cicánk (6 éves) aki benti, nem szokott kint lenni sose. Na most apósom ezt az információt nem tudja feldolgozni, és képtelen bezárni a bejárati ajtót amikor kimegy rajta vagy bejön épp. Mindig ezen stresszelek amikor jönnek hozzánk hogy a cicám ki ne szökjön. Szóltam már neki vagy 10x minimum és mindig rácsodálkozva visszakérdez hogy van macskátok? Azért 6 év alatt rájöhetett volna már erre. Egyébként sem szeretem ha nyitva az ajtó mert rengeteg légy jön be a házba, nálam alap hogyha másnál vagyok az ajtót bezárom magam után. Hogy tudnám minden konfliktus nélkül szépen elmagyarázni neki ezt úgy hogy végre felfogja? Az is megfordult a fejemben hogy már direkt csinálja, nehezen hiszem hogy ennyire nem érti meg ennyi idő után.2022. júl. 22. 07:19
51/52 anonim válasza:
Én nem ajtózárót vennék, hanem egy csengőt ami visít ha nyitva az ajtó. Bekapcsoltam ha jönnek, amúgy nem. Csak nem hagyja már nyitva ha folyamatosan cseng.
Egy igazi gyökér az apósod, mindenképpen el akarja érni hogy az ő akarata érvényesüljön. Ne hagyd. Csengő, vagy tájékoztasd hogy ha nem tartja be a szabályokat, nem látjátok szívesen a házatokban.
52/52 anonim válasza:
"Józsi bácsi tessék becsukni azt a k*rva ajtót, százszor kértem, értelmi fogyatékosnak tetszik lenni vagy miért nem képes tiszteletben tartani a kérésemet? Ha mégegyszer nyitva hagyja ide többet nem teszi be a lábát!"
Sértődjön meg, legalább nem megy többet hozzátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!