Anyós folyton kioktat meg a nyakunkra ülnek bármit csinálunk , nehéz ügy hogy oldjuk meg?!
Konfliktus. Párom szüleivel élünk. Nem konkrétan anyós és após de egyszerűség kedvéért nevezzük îgy. este pl munka után ketten bemennénk a szobába kicsit együtt lenni, beszelgetni stb. Ők 10 perc se telik el, jönnek utánunk. És párom mellé odaül az anyukaja meg az apja szembe a fotelbe. Miért nem hagynak kettesben lenni? Mikor szóltam kioktatást kaptam érte pedig tisztelettudóan fejeztem ki magam.
Meg olyan dolgok: főztem xy kaját , és az anyja nekem állt , hogy ez megy ki a kutyànak mert ők nem így szokták. Azért mert másképp szokták még lehet, hogy finom ( az volt ) és nem a kutyának kell adni amit drágán megvettem megfőztem akkor miért én vagyok a rossz?Párom szerint ne foglalkozzak vele. Meg amikor ő is szól neki valamiert akkor az anyja: jó kisfiam jólvan…. Majd másnap ugyanúgy mintha mi sem történt volna azt csinálja .
Kérlek adjatok tanácsot.
71. Micsoda memória! 👍😁
Nekem is marhara ismerősek voltak a körülmenxek...
#71, tuti.
Akartam is kérdezni, hogy apuci azóta nem iszik..?
Hát ez gyorsan ment!:D
Október végén még anyukánál, december végén már elég az összeköltözésből.
Tudnék hova menni, nem erről van szó. De ha van párom akkor nyilván inkább vele élnék együtt mint random idegennel. Anyukámhoz is hazamehetek bármikor. - két oldallal ezelőtt még azt írtad, anyád 150 km-re lakik és nem tudnál bejárni a melóba.
Legalább egyeztetnéd, mit kamuzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!