Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós folyton kioktat meg a...

Anyós folyton kioktat meg a nyakunkra ülnek bármit csinálunk , nehéz ügy hogy oldjuk meg?!

Figyelt kérdés

Konfliktus. Párom szüleivel élünk. Nem konkrétan anyós és após de egyszerűség kedvéért nevezzük îgy. este pl munka után ketten bemennénk a szobába kicsit együtt lenni, beszelgetni stb. Ők 10 perc se telik el, jönnek utánunk. És párom mellé odaül az anyukaja meg az apja szembe a fotelbe. Miért nem hagynak kettesben lenni? Mikor szóltam kioktatást kaptam érte pedig tisztelettudóan fejeztem ki magam.

Meg olyan dolgok: főztem xy kaját , és az anyja nekem állt , hogy ez megy ki a kutyànak mert ők nem így szokták. Azért mert másképp szokták még lehet, hogy finom ( az volt ) és nem a kutyának kell adni amit drágán megvettem megfőztem akkor miért én vagyok a rossz?Párom szerint ne foglalkozzak vele. Meg amikor ő is szól neki valamiert akkor az anyja: jó kisfiam jólvan…. Majd másnap ugyanúgy mintha mi sem történt volna azt csinálja .

Kérlek adjatok tanácsot.

2021. dec. 30. 14:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 hisztynka ***** válasza:
100%
2021. dec. 30. 17:52
 72/86 anonim ***** válasza:
100%
Troll, azért ismételget.
2021. dec. 30. 17:56
 73/86 anonim ***** válasza:
100%

71. Micsoda memória! 👍😁

Nekem is marhara ismerősek voltak a körülmenxek...

2021. dec. 30. 17:58
 74/86 anonim ***** válasza:
100%

#71, tuti.

Akartam is kérdezni, hogy apuci azóta nem iszik..?

2021. dec. 30. 17:59
 75/86 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez gyorsan ment!:D

Október végén még anyukánál, december végén már elég az összeköltözésből.

2021. dec. 30. 20:04
 76/86 anonim ***** válasza:
100%
A múltkori sztoriban anyád közelebb lakott, nem volt meg a 150 km.
2021. dec. 30. 22:10
 77/86 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes ez a mondatod hogy “Inkabb anyos kezebe adom mint xy embernek” hat komam, a helyedben en inkabb alberletet fizetnek, legalabb nyugtom lenne. Lehet az is sok penzt emesztene fel, de legalabb nem szolna be senki a foztomre, es a parommal is akkor beszelgetnek amikor akarok.
2021. dec. 30. 23:34
 78/86 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek külön, ennyi. Felnőtt emberek vagytok - elvileg -, nem tinik, hogy a pasika anyukájánál kell lakni.
2021. dec. 31. 08:02
 79/86 anonim ***** válasza:
100%

Tudnék hova menni, nem erről van szó. De ha van párom akkor nyilván inkább vele élnék együtt mint random idegennel. Anyukámhoz is hazamehetek bármikor. - két oldallal ezelőtt még azt írtad, anyád 150 km-re lakik és nem tudnál bejárni a melóba.

Legalább egyeztetnéd, mit kamuzol.

2021. dec. 31. 08:06
 80/86 anonim ***** válasza:
100%
Az a vicc,hogy a fűtés megoldására olcsóbban is kaptál tippeket,aztán ugyanazt a 3 mondatot ismételgeted,hogy megfagynának . Jó nagy madár vagy.:D
2021. dec. 31. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!