Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós folyton kioktat meg a...

Anyós folyton kioktat meg a nyakunkra ülnek bármit csinálunk , nehéz ügy hogy oldjuk meg?!

Figyelt kérdés

Konfliktus. Párom szüleivel élünk. Nem konkrétan anyós és após de egyszerűség kedvéért nevezzük îgy. este pl munka után ketten bemennénk a szobába kicsit együtt lenni, beszelgetni stb. Ők 10 perc se telik el, jönnek utánunk. És párom mellé odaül az anyukaja meg az apja szembe a fotelbe. Miért nem hagynak kettesben lenni? Mikor szóltam kioktatást kaptam érte pedig tisztelettudóan fejeztem ki magam.

Meg olyan dolgok: főztem xy kaját , és az anyja nekem állt , hogy ez megy ki a kutyànak mert ők nem így szokták. Azért mert másképp szokták még lehet, hogy finom ( az volt ) és nem a kutyának kell adni amit drágán megvettem megfőztem akkor miért én vagyok a rossz?Párom szerint ne foglalkozzak vele. Meg amikor ő is szól neki valamiert akkor az anyja: jó kisfiam jólvan…. Majd másnap ugyanúgy mintha mi sem történt volna azt csinálja .

Kérlek adjatok tanácsot.

2021. dec. 30. 14:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim válasza:
100%
Nagyon sajn@lom a helyzetet, de akarnotok kell kilépni belőle. Mi fél évig kényszerültünk velük élni, de mi egymást támogatva éltük túl. És párom kiállt mellettem úgy, h közben tisztelte az anyját. Én is tiszteletem, ezért nem szóltam, csak a fia. Viszont a te párod kényelemből sem mozdul. Nagyobb felelősség, ha külön mennétek.szüleinek is kényelmes ez. Tudom, hogy nehéz az anyagi téma, de hidd el, jó ez így nekik, párodnak és neked pedig nem élet. Megfojtják a fiuk életét és nem foglalkoznak vele h gúzsba is kötötték.
2021. dec. 30. 15:44
 52/86 anonim ***** válasza:
92%
Ne etessétek a trollt.
2021. dec. 30. 15:50
 53/86 qkker1 ***** válasza:
100%

"16 neked is leirom, nélkülünk nem tudnàk fenntartani a házat rezsi stb."

Kifogás, mama pici fiacskájától!

2021. dec. 30. 15:51
 54/86 anonim ***** válasza:
100%

#49 Kérdező

47-es vagyok

Nem támadtalak, ezt nem tudom honnan veszed!

Saját tapasztalatból írtam amit írtam, de most lebontom a kedvedért!

Mi a testvéremmel megörököltünk egy 3 szintes, szintenként 120 m2-es házat, mert anno amikor az apám építette, szegény még úgy képzelte, hogy a gyerekei is ott fognak élni, szintenként 1-1 lakásban.

Aztán ezt az élet felülírta, mindketten más irányt vettünk, később csak én tértem vissza őket ápolni.

Haláluk után ott maradt a nagy ház és én, mert 1 évre rá a testvérem autóbalesetben meghalt, gyerektelenül. És esetemben 360 m2-ről beszélünk, nem csak egy négyszobás házról!

Természetesen eladhatatlan volt, részemről meg így fenntarthatatlan.

Így aztán a földszinten lett 2 hőtárolós villanykályha - abban az időben ez volt a legkorszerűbb, legolcsóbb - ami fűtötte az egész lakrészemet, 2 szoba, konyha, fürdő.

Utána években először az egyik, majd a másik lakást adtam ki, a lakók fizetik a fogyasztásukat és még nekem is könnyebb anyagilag az életem.

Ezt a te anyósodék is megtehetnék, akkor ti nem tennétek "szívességet" nekik, ti meg élhetnétek valahol úgy, ahogy akartok és főzhetnél bármit, kritika nélkül.

2021. dec. 30. 15:59
 55/86 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az offért, de mi az a nyugdíj előtti segély? Életemben nem hallottam, hogy van ilyen.
2021. dec. 30. 16:00
 56/86 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kazán helyett venni lehet egy elektromos hősugárzót abba a szobába,ahol napközben tartózkodnak , meg a fürdőben fürdés előtt kicsit felfűteni . Így máris nem 60-100 vagy kitudja hány ezer a fűtés havonta télen. A szükség nagy úr,ha nincs pénz nem kell két szintes (isten tudja hány szobás,ha fent van csak 4!!) kúriát felfűteni 25 fokra . Ha megengedheti magának az ember, hogy égesse a pénzt akkor hajrá , ha nem akkor meg kell oldani .
2021. dec. 30. 16:05
 57/86 anonim ***** válasza:
100%
A fiúgyerek nem fog elköltözni, az az alapállás. Neje vagy alkalmazkodik a helyzethez, vagy ő költözik, egyedül.
2021. dec. 30. 16:11
 58/86 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem telik a rezsire az ősöknek, el kell adni a házat, lehet menni panelba. Sokkal olcsóbb a rezsije, és párodat se lehetne levenni pénzzel.

Amúgy meg nekem nem lenne szükségem egy ilyen pasira, pláne nem élnék a szüleivel, nem bírnám idegileg. Egy büdös petákot se adnék más szüleinek, már ha neked is adni kell a rezsibe.

2021. dec. 30. 16:20
 59/86 anonim ***** válasza:
19%

Azért a férfit is meglehet érteni. Könnyű azt mondani, hogy költözzenek el a francba a szülők, meg pukkadjanak meg, de egy jóérzésű ember ezt nem tudja megtenni, szerintem ezért őt nem lehet elítélni.

Amúgy a fűtésszezonban nem tudnák magukat eltartani vagy egész évben?

2021. dec. 30. 16:30
 60/86 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem, ti kell támogassátok az oké, de csak úgy tudjátok támogatni ha ott laktok? Miért nem költöztök el és pénzel támogatnátok. Nem zavarna senki
2021. dec. 30. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!