Nem csinálunk házon kívüli programot az élettársam,párom szüleivel,akkor az enyémekkel sem lenne fair?
Nem aktuál csaja vagyok hanem az egyetlen,az egyetlen akit be is mutatott,aki volt neki. Kívánom hogy legyen így sokáig. :) Ezt azért írtam hogy a rosszmájú kommentelést..Ne..
Mindkettőnk rokonait meg szoktuk látogatni és mindkettőnk kíséri a másikat együtt megyünk! Az esetek 90%ában ketten. Költözés óta elég komoly a kapcsolat. Én vagyok a nő. Mi megyünk hol az ő,hol az én családomhoz de nem állandóan. Az ő szüleihez csak havi 2X. De házon kívüli programra nem megyünk anyósjelöltemékkel több okból. Kajak nem bírok velük 1 autóban utazni..mindig ment a hiszti régen is,azt mondtam szívesen látogatom őket de közös útra nem megyek! Anyuval meg jól kijövök és párom is, de ha most elhívom akkor párommal nem vagyok fair. Viszont én meg nem bírok a szüleivel se autózni se valahol sétálni,se napozni mert mindig valamin hisztiznek tiszta feszkó. De nem egymással veszekednek!! Hanem valamiről panaszkodnak,az anyja pletykál az apja meg ordít a többi sofőr fele hogy mekkora barmok az utakon.(Ezt aláírom,nekem is van jogsim tényleg non sense amit a volán mögött leművel sok ember.) De ez nem hiányzik.
Most ezt hogy mondjam vagy beszéljem meg vele?
Volt erről szó és már régóta nem programozunk velük ezek miatt,páromat is zavarja. De így meg hogy hívom el az én akármelyik rokonom ha programot csinálunk?
Anyósjelöltékkel ő náluk szoktunk talizni olyan 2X havonta 2 órát. Az jól telik nyugalomban pont nincs időnk semmin vitatkozni. Arra elég hogy megkérdezzük hogy van a másik. Van még 1 gyerekük de messze. A párom szülei időnként rákérdeznek hogy megyünk e ideoda de lemondjuk mindig.
Én ökölbe szorult gyomorral migrénnel szálltam ki a kocsiból nem 1X annyira súlyos volt..Párom azt mondta ehhez már ő se ragaszkodik nem feltétlen akar menni. De látogatóba igen,programozni nem.
Szerintem igencsak ostobaság ennyire centizni, kivel mennyit vagytok.
Ha nem szülök lennének,csak ismerösök, akkor eszedbe sem jutna, hogy Katiékkal csak annyit lehetünk együtt, amenynit Pistáékkal is, mégha az egyiket nem is bírjuk, a másikkal meg jól érezzük magunkat!
Ha az egyik csapat szülövel nem jó együtt lenni, akkor nem legyetek velük, ha meg a másikakkal igen, akkor miért ne lehetnétek velük????
Nekem őszintén már az is fura volt hogy csináltok programokat a szülőkkel. Mi párommal csak látogatjuk őket, menni nem nagyon szoktunk sehova.
De ha párodat zavarja hogy a ő szüleivel nem mentek sehova akkor nem fair
Volt hogy havi 3 volt de amúgy átlag havi 2X. És az anyóós be szokta nyomni hogy mi aztán sose megyünk velük semerre meg sose hívjuk őket ha megyünk..mindig utólag tudják meg. Erre párom: Jól van anya,ez így van.
:DD
Másik hogy az anyja+apja csak arról tudnak mesélni hogy a 800.vad idegen ismerőseiknek a magánélete hogy alakult,mire mennyit költöttek. Ebből is egyértelmű: kibeszélne az anyós ha tudná a mi magán dolgaink. Nem tudja. A másik gyereke ha elmesél neki valamit: X helyen X euróért vett X dolgot akkor az összes kollégája tudja a kövi munkanap.. ez is kiderült. Mi már semmit se mondunk el.
Másik az apósom beteges régiség gyűjtése hogy vett egy fapapucsot az 1800-as évekből meg festményt amin minden fekete és van egy leégett gyertya meg egy törött hegedű..
Megvette após a 4.autót. De a konyhapult és a wc rohad le náluk. De 600 000 ért van tv is. Nem hitelre,tényleg van miből! Ez nem is izgat viszont akkor ne szóljanak bele hogy mi meg a saját lakásunkban ami a kettőnké!-mit cseréljünk ki mit ne..
Amúgy fel van ujítva 80%ban a lakásunk. Állapotra 2X jobb mint anyóséké. Nem hagyjuk hogy beleszóljanak. Mert meghallgatjuk de úgysem azt csináljuk! Párom sokszor nem is emlékszik mit mondtak annyira nem figyel. Én nem jegyeztem meg hogy nálatok meg rohad a konyha meg leszakadt a szekrény ajtaja..de van 4.autó..meg stb.
Hanem azzal válaszoltam hogy "tök kellemes időnk van ma,sétálunk este, meg sütöttem xy sütit." Én ezeket kizárom nekem ez nem hiányzik. Ha belemegyek és kiosztom én vagyok a bunkó. Párom meg meg se hallja ha az anyja azt mondja: vegyetek XY dolgot mert az kell, a padló túl világos nálatok de tetszik csak...csak...csak..
Az lett hogy nem hívtuk meg őket 2 éve. Mi szoktunk menni. Mert én nem rendezkedek. Itt voltak és át akarták tenni a hűtőt a másik oldalra... Az volt az utsó látogatásuk. :D de mi el szoktunk menni. Csak náluk talizunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!