Anyósomék folyamatosan "látogatnak" minket (főleg hétvégente), vagy ha éppen nem, egy nap 3x megkérdezik mit csinálunk. Engem zavar, a férjemet persze nem. Szerintetek mit csináljak?
Most már? Semmit!
Biztos nem az utóbbi félévben alakult ez így.
Nyilván évek teltek el, gyereket is szültél, ... a bevezetéstől függ minden.
Egyébként mit akarsz? A férjed megmondta neked, hogy "megmondja nekik h ne jöjjenek ide, mert engem ez zavar."
Vagy azt várod, hogy azt mondja, hogy őt zavarják, amikor téged zavarnak?
Mondott szóból ért az ember!
A kapcsolatotokkal van probléma.
A telefont ne vedd fel. Majd a férjed cseveg velük. Azt meg, hogy ne jöjjenek minden héten vagy te beszélsz velük udvariasan, vagy a férjed, de valakinek kell. Nem vagy köteles eltűrni. Mondanám, hogy amikor meg mennek, menj el otthonról, ill. ha nem akarsz, akkor se velük bájologj, hanem menj át egy másik helyiségbe, és csináld, amit akarsz. Neked nem kell vendéglátónak lenni, ha nem hívtál vendéget. Illetlenek, pofátlanok.
"de nem állhatok készenlétben minden hétvégén"
Ne állj. Ezt tök komolyan mondom. Csináld a dolgod, vagy amit éppen csinálsz, ha jön a mama ne zavartasd magad. Ha telefonon keresnek, keressék a férjed, ugrálja őket körül a férjed, ő a gyerekük. Neked semmit nem kell tenned.
"Ne felejtsd el, hogy nője lehet bármennyi, de anyja csak egy van"
Akkor alapítson családot az anyjával (és még szépen fogalmaztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!