Anyósomék folyamatosan "látogatnak" minket (főleg hétvégente), vagy ha éppen nem, egy nap 3x megkérdezik mit csinálunk. Engem zavar, a férjemet persze nem. Szerintetek mit csináljak?
"A férjem azt mondta, hogy ha tovább panaszkodok és nem tetszik, megmondja nekik h ne jöjjenek ide, mert engem ez zavar. "
Hát akkor panaszkodj tovább, kitartóan, amíg meg nem érti. Valamint, akár meg is mutathatod neki ezt a kérdést, hogy már ennyire kétségbeestél, hogy már nem tudod kezelni ezt a helyzetet; és már nem bírod, és nincs ez így rendjén. :S
#9 es ezt nagyon adom! Tuti valasz:
"Ne felejtsd el, hogy nője lehet bármennyi, de anyja csak egy van"
Akkor alapítson családot az anyjával (és még szépen fogalmaztam.)
😂😂😂 Pont ez jutott eszembe. Alapitson csaladot minden ferfi a sajat edesanyjaval. Erdekes vilag lesz az tuti!!
Menjetek ti is el egy nap 3x náluk bejelentés nélkül. Hétvégén még járjatok a nyakukra.
De ezt 1 héten csináld mind. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit szólnának hozzá ..
Az a gond, hogy a férjecskéd pont leszarja ezt a helyzetet, mert nem az ő gondja. Így könnyű osztani az észt. Tedd az ő gondjává. Ha anyós hív, tedd rá a telefont azzal, hogy hívja a fiát. Ha átjön, tegyél rá magasról, ha valami gondja van, menjen a fiához.
Ha becsicskulsz nekik, csicskaként fognak bánni veled.
Lehetséges, hogy szeretnél NAGYON MEGFELELNI a Mama ki nem mondott vágyainak? Vagy inkább úgy véled, hogy anyós "helyetted" nevelné a Kicsit?
Mennyi idős az Utód? Milyen nemű? Mi a reakciója a felnőttek között tapasztalható zűrzavarról?
Elnézést a feltételezett "megfelelési kényszer" zajlódhat benned tudat alatt elsősorban. Ez valóban zavaró tényező!
Ebben az esetben érthető/helyénvaló a reakciód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!