Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós folyton kioktat meg a...

Anyós folyton kioktat meg a nyakunkra ülnek bármit csinálunk , nehéz ügy hogy oldjuk meg?!

Figyelt kérdés

Konfliktus. Párom szüleivel élünk. Nem konkrétan anyós és após de egyszerűség kedvéért nevezzük îgy. este pl munka után ketten bemennénk a szobába kicsit együtt lenni, beszelgetni stb. Ők 10 perc se telik el, jönnek utánunk. És párom mellé odaül az anyukaja meg az apja szembe a fotelbe. Miért nem hagynak kettesben lenni? Mikor szóltam kioktatást kaptam érte pedig tisztelettudóan fejeztem ki magam.

Meg olyan dolgok: főztem xy kaját , és az anyja nekem állt , hogy ez megy ki a kutyànak mert ők nem így szokták. Azért mert másképp szokták még lehet, hogy finom ( az volt ) és nem a kutyának kell adni amit drágán megvettem megfőztem akkor miért én vagyok a rossz?Párom szerint ne foglalkozzak vele. Meg amikor ő is szól neki valamiert akkor az anyja: jó kisfiam jólvan…. Majd másnap ugyanúgy mintha mi sem történt volna azt csinálja .

Kérlek adjatok tanácsot.

2021. dec. 30. 14:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
96%

Az, hogy becsámborognak a szobátokba, elég gáz. A pasid beszéljen velük.

Főzés. Vagy főzöl csak kettőtöknek, vagy anyóst kérdezd meg előtte, hogy ennének-e a te töltött káposztádból - akkor is, ha te másképp készíted -, mert ha igen, szívesen főzöl dupla adagot. De azt ne engedd, hogy a te pénzedből megvett/megfőzött ételt a kutyának adja.

Amúgy meg ja, költözés.

2021. dec. 30. 14:23
 12/86 anonim ***** válasza:
96%

Ne ott éljetek, mert ez csak elmérgesedni fog. A párod egy tutyimutyi puhapöcs, aki minden megaláztatásodra azzal a jótanáccsal reagál majd, hogy ne foglalkozz vele.

Nyugodtan szólj vissza az anyjának, hogy te így szoktad főzni, és szerinted az övé nem jó, illetve menjenek ki a szobából, te sem máshol be hozzájuk az ágyba. A barátod pedig aztán mondatja a dühöngő, sértett anyukájának, hogy "ne foglalkozz vele". De valószínűleg nem fogja, mert az anyja érzései számítanak, csak neked kéne mindent lenyelni és jó képet vágni hozzá.

Előbb-utóbb úgyis elmenekülsz onnan, akár pasival, akár anélkül. Valószínűleg inkább nélküle. Ha van eszed, akkor inkább előbb mint utóbb.

2021. dec. 30. 14:24
 13/86 A kérdező kommentje:
9 Ha elköltöznénk, ők járnak pórul. Érthető okból ezt meg párom nem akarja , mivel csak a szülei.
2021. dec. 30. 14:24
 14/86 anonim ***** válasza:
94%
Lehetőségetek* viselnetek*
2021. dec. 30. 14:25
 15/86 A kérdező kommentje:

11 igen beülnek oda hozzánk ha épp kettesben lennénk. Anyukaja főz mivel nem dolgozik , mi pedig igen. Én is főzök de ritkàbban.

12 elmondja az anyjának rászól dolgokért de hiába mintha a falnak mondanà, helyesel rà de másnap folytatja.

2021. dec. 30. 14:26
 16/86 anonim ***** válasza:
83%
Koltozes.
2021. dec. 30. 14:27
 17/86 A kérdező kommentje:
Az a baj nélkülünk nem tudnàk ők sem fizetni a rezsit fűteni a házat stb. De így meg ez nem kibírható hosszabb távon.
2021. dec. 30. 14:27
 18/86 A kérdező kommentje:

16 neked is leirom, nélkülünk nem tudnàk fenntartani a házat rezsi stb.

Ezért nem akarja párom hagyni. Pedig néha szívesen külön menne ő is.

2021. dec. 30. 14:28
 19/86 anonim ***** válasza:
98%

Őszinte beszélgetés során elmondani nekik kiabálás és vádaskodás nélkül, lehetőleg rendkívül higgadtan (így üt a legnagyobbat), hogy ha ez így megy tovább, elköltöztök, és ebben az esetben nem fogja tudni tovább támogatni őket a téli fűtési szezonban sem.

Aztán vagy lesz változás, vagy elköltözöl, vagy megszoksz.

2021. dec. 30. 14:28
 20/86 A kérdező kommentje:
19 Párom az a baj ezt nemtudnà megtenni, hogy hagyná , hogy üljenek itt a fűtetlen lakásban …. Mondjuk. Én ezt emberileg mind megértem de így nincs magànéletünk mert bejonnek oda esténként is. Majdhogynem őriznek minket.
2021. dec. 30. 14:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!