A jövendőbeli apósom mindenbe beleköt és nem tetszik neki amit csinálunk?
Pedig a pajtidnak van igaza, engedd el.
Ha ő képes rá, neked is képesnek kéne lenned.
Pedig gyakorold az elengedést, mert apósod nem fog változni. Az enyém is ilyen, már ha rá gondolok ideges leszek. Nem rosszindulatú, de kő egyszerű és ehhez nem bír csendben maradni egy percre sem, csak mondogatja az "okosságait" meg a haszontalan jótanácsait... Próbálom magamban mantrázni, hogy nem rosszindulatból csinálja, végülis nem ártani akar nekünk, csak szimplán nem érti a világot maga körül és a sajátjában él.
Illetve ami egész hatékony az az, hogy kb pont olyan távolságba és irányba költöztünk, hogy ne legyen kedve csak úgy erre járni akármikor (25 km).
Sajnos a család része, ezt el kell fogadnod, szóval szorítsd össze a fogad, ha ezzel a fiúval akarsz maradni (én 11 éve ezt teszem).
Vannak ilyen emberek. Bizonyára a jövőben még rosszabb lesz vele a kapcsolatod. Nem igazán lehet semmit sem tenni vele.
Én minden esetre azt tanácsolnám, hogy ne hagyd magad,mond el, amit gondolsz.
Ha csak úgy elengeded a témát, akkor csak rosszabb lesz.
Megmondom mit érdemes csinálni: Távolságtartás, távolságtartás, távolságtartás.
Megmondom én mit tennék: Ellentmondanék neki. Ellentmondana nekem. Ellentmondanék neki. Ellentmondana nekem. Elküldeném a búsba. Elhúznék a francba.
Füleden be, füleden ki, ha hosszútávra tervezel a sráccal!
De tényleg! Gyakorold, hogy meg sem hallod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!