Anyós folyton kioktat meg a nyakunkra ülnek bármit csinálunk , nehéz ügy hogy oldjuk meg?!
Konfliktus. Párom szüleivel élünk. Nem konkrétan anyós és após de egyszerűség kedvéért nevezzük îgy. este pl munka után ketten bemennénk a szobába kicsit együtt lenni, beszelgetni stb. Ők 10 perc se telik el, jönnek utánunk. És párom mellé odaül az anyukaja meg az apja szembe a fotelbe. Miért nem hagynak kettesben lenni? Mikor szóltam kioktatást kaptam érte pedig tisztelettudóan fejeztem ki magam.
Meg olyan dolgok: főztem xy kaját , és az anyja nekem állt , hogy ez megy ki a kutyànak mert ők nem így szokták. Azért mert másképp szokták még lehet, hogy finom ( az volt ) és nem a kutyának kell adni amit drágán megvettem megfőztem akkor miért én vagyok a rossz?Párom szerint ne foglalkozzak vele. Meg amikor ő is szól neki valamiert akkor az anyja: jó kisfiam jólvan…. Majd másnap ugyanúgy mintha mi sem történt volna azt csinálja .
Kérlek adjatok tanácsot.
#31 Szól neki aztán ráhagyja. Az, hogy kiáll érted nem azt jelenti, hogy mondja az anyjának, hogy ne dobja ki a főztödet. Akkor állna ki érted ha megmondaná, hogy vagy családtagként viselkednek veled is, vagy mentek Isten hírével és oldják meg maguk.
Ha messze van anyád kereshetsz lakótársat.
Ha meg sem próbálják eladni, úgy tényleg nem fogják megvenni. Én is vidéken élek, itt 20 millió közelében kapkodják el ezeket a semmirevaló nagy dög házakat, mióta berobbant az ingatlanpiac. Azelőtt tényleg évekig kellett várni hogy 12 millióért ránézzen valaki, de most pont nem ez a helyzet.
Könnyű ráfogni hogy eladhatatlan, aztán a fiúcskának sírni, hogy fizesse a fűtést. Igazából csak kényelmes nekik, anyukának nem kell dolgozni sem, és a kisfiuk is ott marad a seggünkben csicskának. Ha jót akarnának neki, már átköltöztek volna egy kis lakásba, és hagynák, hogy legyen élete. Ti meg asszisztáltok az önző kihasználáshoz és elnyomáshoz.
Egész őszintén, kinek mennyi a bevétele és mennyi a rezsi?
A te bevételed mennyi? Mennyi marad meg a saját fizetésedből magadra?
32 Ha van párkapcsolatom,akkor inkább vele élnék mint random emberekkel. A költségeket pedig itt is fizetem.
33 Tényleg nem sikerült eladni, évek óta árulják. Vagy annyira kevés pénzért amiből nem jönne ki egy kisebb de jobb lakás. Meg ehhez végképp közöm mennyiért adják el és kinek ( mondjuk nincs is érdeklődő, mert ez a falu nincs benne a falusi csok -ban) Az anyukaja nem talàlt állást , nyugdíj előtt pár évvel nem kapkodnak senki után már idős, lassabb, fáradtabb,de nyugdíj előtti segélyt kap.
33 Magánjellegű adatokat kiteregetni nem szeretnék és a párom fizetését tudom, apósét nem is tudom és közöm sincs hozzá. Anyós nyugdíj előtti segélyét is csak véletlen tudom mert egyszer megkért vegyen fel helyette.
Adok a rezsibe , nem ingyen élek itt. Plusz a konyhára is adok és van amikor ezen felül én főzök, igaz én kevesebbszer mert dolgozom, legtöbbször hazaérek és van főzve. Akkor nem àllok neki még egy plusz dolgot főzni, ne pazaroljunk.
“ 33 Magánjellegű adatokat kiteregetni nem szeretnék és a párom fizetését tudom, apósét nem is tudom és közöm sincs hozzá. Anyós nyugdíj előtti segélyét is csak véletlen tudom mert egyszer megkért vegyen fel helyette.”
Nyuszika, arra akartam kilyukadni, hogy lefogadom, hogy átbæsznak.
Ha két szintes, akkor válasszátok le az egyik szintet magatoknak és külön bejárat, külön élet. És írassák rátok a ház felét, hogy ne csak dobáljátok bele a pénzt a házba, ha már elköltözni onnan ezek szerint senki sem akar.
Vagy tipliznék, saját tapasztalat, válás is lett a vége. Naív voltam és jóhiszemű, mindenkinek segíteni akartam. Amit beletettem a volt férjem szüleinek házába, az ott is maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!