Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós folyton kioktat meg a...

Anyós folyton kioktat meg a nyakunkra ülnek bármit csinálunk , nehéz ügy hogy oldjuk meg?!

Figyelt kérdés

Konfliktus. Párom szüleivel élünk. Nem konkrétan anyós és após de egyszerűség kedvéért nevezzük îgy. este pl munka után ketten bemennénk a szobába kicsit együtt lenni, beszelgetni stb. Ők 10 perc se telik el, jönnek utánunk. És párom mellé odaül az anyukaja meg az apja szembe a fotelbe. Miért nem hagynak kettesben lenni? Mikor szóltam kioktatást kaptam érte pedig tisztelettudóan fejeztem ki magam.

Meg olyan dolgok: főztem xy kaját , és az anyja nekem állt , hogy ez megy ki a kutyànak mert ők nem így szokták. Azért mert másképp szokták még lehet, hogy finom ( az volt ) és nem a kutyának kell adni amit drágán megvettem megfőztem akkor miért én vagyok a rossz?Párom szerint ne foglalkozzak vele. Meg amikor ő is szól neki valamiert akkor az anyja: jó kisfiam jólvan…. Majd másnap ugyanúgy mintha mi sem történt volna azt csinálja .

Kérlek adjatok tanácsot.

2021. dec. 30. 14:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
92%
Albérletre meg szülőtámogatásra már nem telik.
2021. dec. 30. 16:50
 62/86 anonim ***** válasza:
94%
Nincs egy qrva kulcs a szobatok ajtajahoz??
2021. dec. 30. 16:53
 63/86 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom, dörömbölnének, hogy bajotok van? Szerintem nem akarják, hogy gyerek legyen, a házaséletet próbálják akadályozni a tolakodásukkal (egyszerű emberek lehetnek...)
2021. dec. 30. 17:02
 64/86 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne, hogy "az én házamban oda megyek be, ahova akarok". Válni kell, vagy beleőrülsz, asszonyka, ebbe a szolgaéletbe. Csak gondolom, nincsen hová menned, azért maradsz a szrban.
2021. dec. 30. 17:03
 65/86 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire mondogatod, hogy nèlkületek nem boldogulnànak, akkor gondolom ezt ő is tudják. Üljetek le megbeszèlni, hogy nektek ez kellemetlen. Vagy elköltöztök, vagy segítetek nekik, de akkor ha zàrva az ajtó hagyjanak titeket, ne zavarjanak. De a magam vèlemènye az, hogy ez a fiú mindig anyuci fia marad, és te fogsz onnan menekülni egyedül
2021. dec. 30. 17:12
 66/86 A kérdező kommentje:

Dolgozom már, nincs időm mindenkinek visszaírni egyesével.

Én itt is fizetek mindent, nekem am mindegy lenne, hogy ide fizetem a dolgokat anyóséknak vagy xy lakástulajdonosnak. Ez párom szempontjából nem mindegy,mert neki a szülei. És két helyre adni ő sem tud, ha külön mennénk….

Anyósék meg nem jönnének ki a pénzből ilyen tűzifa árak mellett vagy ülnének a hidegben…

Tudnék hova menni, nem erről van szó. De ha van párom akkor nyilván inkább vele élnék együtt mint random idegennel. Anyukámhoz is hazamehetek bármikor.

2021. dec. 30. 17:28
 67/86 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ezért a válaszért kár volt! Gyakorlatilag leírtad ugyanazt, amit eddig, el sem olvasva a legutóbbi cca. 20 választ.
2021. dec. 30. 17:32
 68/86 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tűrjed..... jobbat nem tudunk mondani. Minden megoldást kimagyarázol, mindent meg tudsz magyarázni.
2021. dec. 30. 17:32
 69/86 anonim ***** válasza:
100%

Ti menjetek albérletbe, anyósék meg adják ki a ház másik felét!

Egyből nem kell majd támogatnotok őket és a probléma megszűnik!

2021. dec. 30. 17:36
 70/86 anonim ***** válasza:
100%

Tehat nem akar valtoztatast a kerdező, csak lelki szemetesládanak hasznalja a GYK-t..

Pfffff! 😝

2021. dec. 30. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!