Anyós folyton kioktat meg a nyakunkra ülnek bármit csinálunk , nehéz ügy hogy oldjuk meg?!
Konfliktus. Párom szüleivel élünk. Nem konkrétan anyós és após de egyszerűség kedvéért nevezzük îgy. este pl munka után ketten bemennénk a szobába kicsit együtt lenni, beszelgetni stb. Ők 10 perc se telik el, jönnek utánunk. És párom mellé odaül az anyukaja meg az apja szembe a fotelbe. Miért nem hagynak kettesben lenni? Mikor szóltam kioktatást kaptam érte pedig tisztelettudóan fejeztem ki magam.
Meg olyan dolgok: főztem xy kaját , és az anyja nekem állt , hogy ez megy ki a kutyànak mert ők nem így szokták. Azért mert másképp szokták még lehet, hogy finom ( az volt ) és nem a kutyának kell adni amit drágán megvettem megfőztem akkor miért én vagyok a rossz?Párom szerint ne foglalkozzak vele. Meg amikor ő is szól neki valamiert akkor az anyja: jó kisfiam jólvan…. Majd másnap ugyanúgy mintha mi sem történt volna azt csinálja .
Kérlek adjatok tanácsot.
Dolgozom már, nincs időm mindenkinek visszaírni egyesével.
Én itt is fizetek mindent, nekem am mindegy lenne, hogy ide fizetem a dolgokat anyóséknak vagy xy lakástulajdonosnak. Ez párom szempontjából nem mindegy,mert neki a szülei. És két helyre adni ő sem tud, ha külön mennénk….
Anyósék meg nem jönnének ki a pénzből ilyen tűzifa árak mellett vagy ülnének a hidegben…
Tudnék hova menni, nem erről van szó. De ha van párom akkor nyilván inkább vele élnék együtt mint random idegennel. Anyukámhoz is hazamehetek bármikor.
Ti menjetek albérletbe, anyósék meg adják ki a ház másik felét!
Egyből nem kell majd támogatnotok őket és a probléma megszűnik!
Tehat nem akar valtoztatast a kerdező, csak lelki szemetesládanak hasznalja a GYK-t..
Pfffff! 😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!