Szerintetek igazságos, ha anyósomnak 3 fia van, kettőnek most volt az esküvője és az egyiknek 350 ezret fizetett és semmit nem adott, míg a másiknak kifizetett egy milliót és még a táncpénzbe is dobott be?
A sogorod esküvőjén számít, hogy mit szól a naszasszony, a ti eskuvotokon nem érdekelte, hogy a te édesanyád mit szól majd?
Ez is furcsa.
Nekem anyósom eladta az egyik panel házat és mivel férjemék is 3an vannak testvérek a legkisebb fiának adta oda az összes pénzt, mondván ő még nem házas... Hát köszi....
Mondom én, hogy egy suttyó paraszt az anyós.
A fő szempont, hogy mit szól a nászasszony.
A fia érzései nem számítanak.
Undorító. A gyerekeiért az ember tűzön-vízen át mindent meg kell hogy tegyen. Ja, nem...
Igen, igazságos.
Semmi közöd anyósod pénzéhez.
Köszönd meg, hogy kaptál tőle valamit.
Kérdezze már meg a fia, hogy miért van így!?
Én anyósom is ilyen. "Kislányának" mindent fizet. Attól nem vesz el lakbérre otthon (27 éves a csaj, keres 300 ezret legalább), fiától elvette meg ráadást is kért, mert hogy neki nincs pénze. Ahogy a fia kikerült a családi házból, érdekes mód anyósom akkor már elment másodállásba mert kevés a pénz. Előtte nem ment volna (max hébe hóba), hanem fiától kéregetett meg tőlem - csak én nem adtam nagyobb összeget soha, pedig tőlünk kért 90 ezret is egyszer de én megmondtam hogy nem adunk. Lagzinkra "valahogy" össze szedett 200 ezret... Előzően pedig meghallgattuk, hogy jáaaaj mennyi munkát kell neki azért vállalni, hogy adni tudjon majd az esküvőre. De mivel tudta, hogy az én családom adni fog több száz ezret, nem akart beégni "50 ezer forinttal".
A lánya látványosabban fontosabb mindenhogy! Egy dolog a pénzügy, de anyósom olyan különbséget tesz... pl. a falon csak a lányával közös képek vannak. A fiáról egy sincs. Semmi...Neten is 99%-ban csak a lányával van. Igaz, ez nem igazi szeretet, csak a külvilágnak szól.
Tudod mit? Ne is adjon, mert elvár cserébe vissza!
Másrészt meg adjon csak, mert szemét dolog amit a fiával csinált! De férjem sem kérte számon soha és nem csak a pénzre gondolok. Fél megkérdezni tőle.
Ha ennyire igazságtalannak érzed, add neki vissza. Jaa hogy azért annyira mégse?
Férjed tud róla mennyire pénzleső vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!