Szerintetek igazságos, ha anyósomnak 3 fia van, kettőnek most volt az esküvője és az egyiknek 350 ezret fizetett és semmit nem adott, míg a másiknak kifizetett egy milliót és még a táncpénzbe is dobott be?
Tehát nektek egy 46 fős lagzitok volt, aminek a fele 350 ezer forint volt, amit kifizetett.
A másik gyereknek 180 fős, pucosabb, ahol szerintem csak a kaja 2 millió volt. És adott bele 1 milliót. Még keveset is, ha a "rá eső részt" nézzük.
Ha neked nagyobb, drágább esküvőd lett volna, többet adott volna bele.
Ez gondolom eszedbe sem jutott. A lagzik nagyságával, kiadásaival arányosan adott, ha úgy nézzük, nektek így még többet is. Hiszen a felét.
Gondolom ha adott volna 1 milliót, az esküvő 700 ezer volt, a maradék 300-at nem adtátok volna vissza.
Pénzleső kis majom vagy. Ha nincs, nem kell házasodni.
Kérdező! Nekem 2 fiam van és nem tudnék ilyen különbséget tenni.
Ez igazságtalan, így látom anyaként.
Azért milyen kicsinyes már, hogy azt nézed, más felnőttek mennyit adnak bele más menyasszonytáncába!
Amúgy ti döntöttetek a visszafogott esküvő mellett (nagyon helyesen).
Sok helyen még most is fizeti a szülő a saját részét,nem tudom mit kell ezen felháborodni.Attól,hogy most már dolgozik a jegyes pár,és nem 18 évesen házasodnak,mint régen,teljesen normális dolog,hogy a szülők beszállnak.
A kérdezőnek igaza van.Ha ők nem kaptam ezen felül semit,a másik párnak se kellett volna adni,vagy titokban.Eszembe nem jutna kivételezni a gyerekeimmel.Mindegyikbek ugyanannyit fizetnék,mert egyformán szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!