Nálatok milyen arányban történik a családlátogatás? Mennyire igazságos ez az arány? Hogy oldjátok meg, hogy ne legyen ebből probléma?
Mi az, hogy milyen arányban?
Miért kellene egyáltalán problémának lennie?
Hogyhogy milyen arányban? Megyek havonta-kéthavonta egyszer hozzájuk. Ezen nincs semmi igazságos vagy igazságtalan, ez van. Milyen probléma lenne?
Nem egészen világos a kérdésed...
A feleségem minden hónapban látogatja a gyerekekkel a szüleit (140km). En csak evente négyszer megyek az anyósékhoz. Nem utálom de nem is szeretem őket.
Kábé így van nálunk fordítva is.
Gyerek előtt mi mentünk 4-6 hetente mindkettőnk rokonaihoz,egy nap egyik masik nap másik (orszag masik végén laknak közel egymashoz).
Nem volt gond max h mehetnenk gyakrabban meg maradjunk tovább
Most hogy picibaba van aki nem bírja az autót igy mem megyünk most már megy a hiszti hogy a mi dolgunk menni... (minden nagyszülő 60 alatti dolgozó egeszseges ember).Nekik jönni luxus...
Nekünk 30 km-en belül lakik mindkét nagyi. Megyünk a gyerekekkel, amikor kedvünk van. Van, hogy csak a saját gyerek megy a szüleihez az unokàkkal, van, hogy mind a 4en megyünk.
Annyira igazságos, hogy nem mérjük az időt, hogy mennyit töltünk egyikünk szüleinél. Semmi problémánk nincs belőle (egyébként átlag kéthetente látogatunk, de mindig csak az egyik oldalt).
50-50%. Ezen aztán nincs is problémázni való - meg probléma sem. :D
De ha egy másik családban valaki többet szeretné látni a szüleit - lehet hogy a másik meg kevesebbet. Ott a 70-30% arány sem szül problémát.
Szóval mire akartál igazából kérdcezni? Vagy mi a te helyzeted, ami problémát szült? Hátha tudunk segíteni. (nickkel vagy nick nélkül)
Az elején kb hetente látogattuk a párom szüleit.. De elég kibírhatatlanok, főleg az anyja.
Fél éve nem voltam nálunk, de nem is tervezem, hogy megyek valaha is. A párom akkor megy, amikor akar, nem zavar. Kb havonta szokott.
Az én anyámmal napi szinten találkozunk. Közel is lakunk egymáshoz, meg ő teljesen más világ, mint a párom szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!