Szerintetek igazságos, ha anyósomnak 3 fia van, kettőnek most volt az esküvője és az egyiknek 350 ezret fizetett és semmit nem adott, míg a másiknak kifizetett egy milliót és még a táncpénzbe is dobott be?
😂 Még is a másik gyereke a minden. 🤷♀️
Ha nem lennél pénzéhes nem tartanád számon..
Akkor se túrkálj más pénztárcájában.
De amugy te megis mit varsz tolunk?
Leirtad, mi is elmondtuk. Nem tehetsz semmit, ertsd meg!
Ha a ferjedet nem zavarja es nem kerdez ra, neked nincs mit tenni.
Mindig ugy segits masoknak, h ne varj vissza semmit, elkerulendo a csalodasokat...
"Akik engem szidnak megnézném mit szólnának, ha anyósuk őket harmadannyival támogatná, mint a másik gyereket."
Nem szólnék semmit. Nekem nem kell az anyósom pénze. Az persze fájna, hogy a páromnak ez rosszul esik.
"Meghalt Mátyás király, oda az igazság".
Ennyi.
Ez a pakolás a lagzis kajából elég gusztustalan.
Nem csak téged, hanem a saját fiát is így engedte el? A ti cuccotokból meg pakolt az anyósának is? Mennyire gáz ez már?
Ezek után, ha ennyi dolga bánt téged, én a helyedben szépen leépíteném ezt a kapálós, segítgetős dolgot.
Én, ha egy kicsit is úgy érzem, hogy nem igazán szeretnek, vagy a férjemet érné ilyen csalódás, akkor annak a kapcsolatnak részemről annyi.
Mondjuk nekem és a férjemnek nincs tesója, de van más dolog amiből érzi az ember, hogy nem fontos, vagy irigyek rá.
Anyós szerette volna meghívni a saját családját és ezért ő azt kifizette. Ti ebből a létszámból csak 22 főt voltatok hajlandóak meghívni így csak ezt a 22-őt fizette ki. Hol itt a probléma? Gondolom ugyanazokat az emberkéket ti is meghívhattátok volna, hiszen azok a férjednek is ugyanúgy családtagok mint a tesónak és akkor anyós nektek is 1 millát fizet. Vagy azt vártad, hogy nektek meg majd odaadja csak úgy a különbözetet? Mire fel?
Ha meg több mint 350ezer kifizetése után még 20ezret sajnálsz a másiktól az szánalom. Gondolom az inkább a szája íze szerinti buli volt, ezt honorálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!