Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek igazságos, ha...

Szerintetek igazságos, ha anyósomnak 3 fia van, kettőnek most volt az esküvője és az egyiknek 350 ezret fizetett és semmit nem adott, míg a másiknak kifizetett egy milliót és még a táncpénzbe is dobott be?

Figyelt kérdés
Már régóta feltűnt, hogy az egyik gyerekre szívesebben költ. A páromnak és nekem most volt az esküvőnk múlt hónapban. Mi szerény lagzit tartottunk, mindössze 46 fővel. A rá eső rész 350 ezer forint volt, amit ki is fizetett és utána közölte, hogy nászajándékot nem ad, mert ő kifizette az esküvőnk felét. A múlt hónap végén volt a párom öccsének is az esküvője. Ahogy én spóroltam, hogy ne kerüljön sokba, ők szórták a pénzt. 180 fős lakodalom, ilyen-olyan videós meg sofőr, fél milliós díszítés. A rá eső rész a meghívott 60 fő után 1 millió pár ezer forint volt. És akkor akadtam ki, amikor bedobta a 20 ezrest nekik a táncpénzbe, ráfogva, hogy az nem nászajándék. Azért mert nekünk nem a buli az életünk, ennyivel kevesebb kell hogy járjon? így háromszor annyit költött rájuk mint ránk. Hol itt az igazság?

2021. szept. 17. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
67%

😂 Még is a másik gyereke a minden. 🤷‍♀️

Ha nem lennél pénzéhes nem tartanád számon..

Akkor se túrkálj más pénztárcájában.

2021. szept. 17. 19:24
 42/103 A kérdező kommentje:
A saját szüleim mindegyikőnknek ugyanannyit adtak. Ha az egyikünk kapott egy túró rudit, akkor a másik gyerek is. Ugyanannyit kaptunk minden ünnepre és minden más alkalomra.
2021. szept. 17. 19:26
 43/103 anonim ***** válasza:
74%

De amugy te megis mit varsz tolunk?

Leirtad, mi is elmondtuk. Nem tehetsz semmit, ertsd meg!

Ha a ferjedet nem zavarja es nem kerdez ra, neked nincs mit tenni.

Mindig ugy segits masoknak, h ne varj vissza semmit, elkerulendo a csalodasokat...

2021. szept. 17. 19:28
 44/103 anonim ***** válasza:
32%

"Akik engem szidnak megnézném mit szólnának, ha anyósuk őket harmadannyival támogatná, mint a másik gyereket."

Nem szólnék semmit. Nekem nem kell az anyósom pénze. Az persze fájna, hogy a páromnak ez rosszul esik.

2021. szept. 17. 19:29
 45/103 anonim ***** válasza:
76%
Most vettem a két lányomnak cipőt a héten. Az egyik 6 éves, neki 8000 ft volt. A nagyobbik 16 éves, neki 20000 ft. Tudom, tudom, nem voltam igazságos, mert az egyik drágább volt mint a másik. De mindegyik azt kapta, amelyiket választotta. És mindegyiknek lett cipője. Most ha így sem esik le neked, hogy anyósod nem a pénzt nézte, hanem hogy mindegyikőtöknek arányosan a kedvébe járjon, akkor sajnálom. Ha most neked lett volna 2 milkás lagzid, mit szóltál volna ahhoz, ha a tesódnak fizetik a felét, neked meg kb 20% át? Anyósod ilyen, ez ne essen rosszul.
2021. szept. 17. 20:42
 46/103 anonim ***** válasza:
7%

"Meghalt Mátyás király, oda az igazság".

Ennyi.

2021. szept. 17. 23:32
 47/103 anonim ***** válasza:
33%

Ez a pakolás a lagzis kajából elég gusztustalan.

Nem csak téged, hanem a saját fiát is így engedte el? A ti cuccotokból meg pakolt az anyósának is? Mennyire gáz ez már?

Ezek után, ha ennyi dolga bánt téged, én a helyedben szépen leépíteném ezt a kapálós, segítgetős dolgot.

Én, ha egy kicsit is úgy érzem, hogy nem igazán szeretnek, vagy a férjemet érné ilyen csalódás, akkor annak a kapcsolatnak részemről annyi.

Mondjuk nekem és a férjemnek nincs tesója, de van más dolog amiből érzi az ember, hogy nem fontos, vagy irigyek rá.

2021. szept. 17. 23:35
 48/103 anonim ***** válasza:
20%

Anyós szerette volna meghívni a saját családját és ezért ő azt kifizette. Ti ebből a létszámból csak 22 főt voltatok hajlandóak meghívni így csak ezt a 22-őt fizette ki. Hol itt a probléma? Gondolom ugyanazokat az emberkéket ti is meghívhattátok volna, hiszen azok a férjednek is ugyanúgy családtagok mint a tesónak és akkor anyós nektek is 1 millát fizet. Vagy azt vártad, hogy nektek meg majd odaadja csak úgy a különbözetet? Mire fel?

Ha meg több mint 350ezer kifizetése után még 20ezret sajnálsz a másiktól az szánalom. Gondolom az inkább a szája íze szerinti buli volt, ezt honorálta.

2021. szept. 18. 01:02
 49/103 A kérdező kommentje:
A családtagokat mi is meghívtuk... Én nem a 20 ezret sajnálom hanem nem értem, hogy miért kell így megkülönböztetni a gyerekeit. A fene se várta el a különbözetet, de attól függetlenül minket is támogathatott volna....
2021. szept. 18. 03:06
 50/103 A kérdező kommentje:
Állítása szerint a másiknak se szívesen adott, de a nászasszonya mit szólt volna, ha meglátja hogy semmit se dob be.... Félreértés ne essék, itt se a családtagokra fizetett ennyit, hanem a fényűzésre meg pompára....
2021. szept. 18. 03:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!