Szerintetek igazságos, ha anyósomnak 3 fia van, kettőnek most volt az esküvője és az egyiknek 350 ezret fizetett és semmit nem adott, míg a másiknak kifizetett egy milliót és még a táncpénzbe is dobott be?
Kifizette az eskuvod felet, ennyi. Ha te sporoltal, akkor neki sporoltal. Mivel irod, hogy “o resze” stb igy nyilvan egyertelmu volt, hogy a fel eskuvot fizeti, hat igy jartal, sogoreknek tobb esze volt.
Az persze igen erdekes, hogy nekik dobott be a tancba, nektek meg nem, de a tobbi nem az.
Kezdetben neked adtam igazat, és nem értettem, ok nélkül miért esnek neked a válaszolók, de most már látom, tényleg elég fura a stílusod... Ennek ellenére mégis megértem a dühödet, mert kinek jó látni azt, hogy a másik mennyivel többet kap. Bántja az ember igazságérzetét. De tenni nem lehet semmit.
Pont tegnap mesélte kolléganőm, hogy az ő szülei neki meg a két testvérének is adott fejenként másfél millió forintot az esküvőre, mivel ennyit tudtak összespórolni számukra, és egyenlően osztották fel a gyerekeik közt. A döntés pedig az övék volt, hogy ennyiből kigazdálkodják a lagzit, elutazzák a pénzt vagy csapnak egy nagy bulit, aminek a töredékét fedezte a szülők pénze. Szerintem jobb helyeken így csinálják, mármint ahol a szülők egyformán szeretik a gyerekeiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!