Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek igazságos, ha...

Szerintetek igazságos, ha anyósomnak 3 fia van, kettőnek most volt az esküvője és az egyiknek 350 ezret fizetett és semmit nem adott, míg a másiknak kifizetett egy milliót és még a táncpénzbe is dobott be?

Figyelt kérdés
Már régóta feltűnt, hogy az egyik gyerekre szívesebben költ. A páromnak és nekem most volt az esküvőnk múlt hónapban. Mi szerény lagzit tartottunk, mindössze 46 fővel. A rá eső rész 350 ezer forint volt, amit ki is fizetett és utána közölte, hogy nászajándékot nem ad, mert ő kifizette az esküvőnk felét. A múlt hónap végén volt a párom öccsének is az esküvője. Ahogy én spóroltam, hogy ne kerüljön sokba, ők szórták a pénzt. 180 fős lakodalom, ilyen-olyan videós meg sofőr, fél milliós díszítés. A rá eső rész a meghívott 60 fő után 1 millió pár ezer forint volt. És akkor akadtam ki, amikor bedobta a 20 ezrest nekik a táncpénzbe, ráfogva, hogy az nem nászajándék. Azért mert nekünk nem a buli az életünk, ennyivel kevesebb kell hogy járjon? így háromszor annyit költött rájuk mint ránk. Hol itt az igazság?

2021. szept. 17. 13:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 A kérdező kommentje:
*engem
2021. szept. 19. 18:42
 92/103 anonim ***** válasza:
88%
Jól van kérdező, le lehet nyugodni. 2 napja itt hisztizel a pénzen. Nem adott annyit, amennyit te gondoltál. Oké, megértjük hogy igazságtalannak érzed, bár hogy miért te érzed igazságtalannak és nem a férjed, ezt nem fogom megérteni. Ha annyira kell a pénz, állj anyósod elé és vond kérdőre. Gondolom, ahhoz már nem elég nagy a szád.
2021. szept. 19. 18:43
 93/103 A kérdező kommentje:
Én hisztizek? Ez a sok bunkó foglalkozik velem. Ismeretlenül szerintem rólam ne alkosson véleményt senki......
2021. szept. 19. 18:44
 94/103 anonim ***** válasza:
75%
Eleinte megértettem, hogy zavar, de azért ez már túlzás. Igen, igazságtalan a férjeddel szemben, de nem tudsz tenni semmit. Én se szeretem mikor kivételeznek a gyerekek között, de mi ezzel semmit nem tudunk csinálni. Azt vártad, hogy mindenki elkezdi szidni?
2021. szept. 19. 18:47
 95/103 A kérdező kommentje:
nem vártam hogy szidják..., de némely ember stílusa kicsit érdekes.... Szépen elmondtam, hogy nekem nem kell a pénze... költse patikára vagy amire akarja. A sorsa úgyis utol fogja érni.... Én segítettem neki éppen eleget.... többet nem fogok... De ezt a szerencsétlent bántja... Mint ahogy mindenkit bántana... Idejöttem jóhiszeműen hogy fel lehet tenni egy kérdést anélkül, hogy engem mondanának el mindennek. Elmeséltem mi történt. De mintha én lennék a rossz!!! Hát én nem fogok magyarázkodni senkinek. Onnantól hogy a felesége lettem az ő problémája az enyém is....
2021. szept. 19. 18:55
 96/103 anonim ***** válasza:
24%

A kérdező csak reflektál itt 2 napja az őt ért vádakra, nem a pénzen rugózik.

Kérdező! Szerintem az csípi itt sokak szemét, hogy egyáltalán segítettek nektek az esküvőbe.

Sok itt a csóró.

2021. szept. 19. 19:10
 97/103 anonim ***** válasza:
88%

"Mert az én anyám 70 ezret keres, de az utolsót is odaadná a gyerekeinek, míg az ő anyja 300-at....."

Miért a párod anyjának kell megfizetnie a különbözetet? Nem ő tehet róla, hogy a te anyád szerencsétlen.

2021. szept. 19. 20:16
 98/103 anonim ***** válasza:
65%

Semmi közöd az anyósod pénzéhez. Ahhoz sem, hogy mennyit keres, ahhoz sem, hogy mire költi.

Ezt, ha elfogadod, sokkal könnyebben feldolgozod, hogy nincs ingyen pénz számodra

2021. szept. 19. 22:38
 99/103 anonim ***** válasza:
89%

Azt mondod nem zavar, de mégis a pénzen rugózol.

Mindkét gyerekének az esküvői költségekbe szállt bele, nem konkrétan odaadta azt a pénzt. Ti nem akartatok nagyobb esküvőt. Ha fordítva lett volna, gondolom ti kaptátok volna az egy milliót, ők meg a háromszázezret.

A húszezres menyecsketáncra ment, ami gondolom nálatok nem volt. Nálunk sem volt és bármilyen meglepő, nem kaptuk kézbe azt az összeget, amit a rokonság testvérem esküvőjén menyecsketáncra adott.

Húszezer forinton pattogni úgy, hogy nem is szorulsz rá nagyon szánalmas dolog.

2021. szept. 20. 12:11
 100/103 anonim ***** válasza:
89%

"ezt a szerencsétlent bántja"

Mármint a férjed "az a szerencsétlen"? Milyen szép is az igaz szerelem.

2021. szept. 20. 14:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!