Esküvő előtti balhé. Önzőség lenne, ha nem akarnám, hogy ott legyenek?
Kevesebb, mint egy hónap múlva lesz az esküvőnk és kiderült, hogy a vőlegényem családja csúnyán elhordtak engem. Az a problémájuk, hogy nem hívtuk meg a párom keresztanyukáját, aki kicsi korában nevelte őt meg a testvérét valamilyen szinten mikor az apukája elhagyta őket az anyja meg kikészült, de nyilván okkal nem hívtuk, hisz ő mindig is utált engem. Nem tetszett neki, hogy 17 éves koromban a vőlegényemékhez költöztem és mivel még iskolába jártam nem tudtam beleadni az otthoni dolgokba, de nem én akartam odacuccolni, hanem a párom erősködött, mert nálunk otthon rossz volt a helyzet ők meg rendezetten éltek, akkor azt mondta nem lesz belőle baj. Erre most majdnem 10 évvel később derül ki, hogy a családja végig egy ingyenélő kis senkinek tartott, de most persze az esküvőnkre eljönnének. Igazából a vőlegényem mamája osztott ki nagyon csúnyán, és amiket mondott az nagyon rosszul esett. Meg, hogy most volt tesójának az esküvője is (mi el se mentünk, rossz a kapcsolat) és a párom keresztanyja nagyon sok pénzt adott nekik, és hogy magunkkal baszunk ki, mert ugyanazt az összeget a vőlegényemnek is odaadta volna. Azt hiszik érdekel a pénze? Főleg ezek után. Szivemszerint azt mondanám a páromnak, hogy se a mamája, se a többi családtag, akik ilyen véleménnyel vannak rólam ne jöjjön el, de van jogom ilyet kérni? A páromon azt látom ő is haragszik rájuk, de mégsem mondja, hogy ne jöjjenek el. Pedig ez a mi nagy napunk, olyanokkal akarom ünnepelni, akiket szeretünk és akik minket szeretnek (az én családom és a barátaink).
Ilyen esetben mennyire lenne önzőség kérni, hogy ne legyenek ott? Ha ennyire utálnak egyáltalán miért akarnak velünk ünnepelni? (Az anyja meg a mamája)
"Egyszer az anyja elküldött, haza is pakoltam, de másnap míg iskolában voltam a vőlegényem visszavitte a cuccaimat és azt mondta mivel azaz ő otthona is, én is ott lehetek."
Hát szerintem ennél egyértelműbben már nem nagyon mondhatta volna az anyja hogy nem akarja hogy ott lakj.. főleg ezek után nekem képem nem lett volna még oda visszaköltözni hogy elküldött..
Lehet itt mártírkodni, ha régen úgy lettél volna ott hogy az anyja hív hogy élj ott, nem gond neki hogy eltart és szívesen teszi akkor megérteném a kiakadásod, de így elküldve lettél és még utána mégis ott maradtál (ingyen) nem csoda hogy ezt mondják/gondolják.
Azt meg hogy ott legyenek-e kettőtöknek kell eldönteni, ugyanúgy a párod napja is lesz. Ha ő szeretné hogy menjenek akkor te csak szimplán nem keresed a nap folyamán az ő társaságukat és ennyi
"Erre most majdnem 10 évvel később derül ki,"
Ez már akkor kiderült, mikor anyós jelölt összepakolta a cuccodat, és te mégis maradtál. Az egész család szürnyű, a tiedet is beleértve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!