Esküvő előtti balhé. Önzőség lenne, ha nem akarnám, hogy ott legyenek?
Kevesebb, mint egy hónap múlva lesz az esküvőnk és kiderült, hogy a vőlegényem családja csúnyán elhordtak engem. Az a problémájuk, hogy nem hívtuk meg a párom keresztanyukáját, aki kicsi korában nevelte őt meg a testvérét valamilyen szinten mikor az apukája elhagyta őket az anyja meg kikészült, de nyilván okkal nem hívtuk, hisz ő mindig is utált engem. Nem tetszett neki, hogy 17 éves koromban a vőlegényemékhez költöztem és mivel még iskolába jártam nem tudtam beleadni az otthoni dolgokba, de nem én akartam odacuccolni, hanem a párom erősködött, mert nálunk otthon rossz volt a helyzet ők meg rendezetten éltek, akkor azt mondta nem lesz belőle baj. Erre most majdnem 10 évvel később derül ki, hogy a családja végig egy ingyenélő kis senkinek tartott, de most persze az esküvőnkre eljönnének. Igazából a vőlegényem mamája osztott ki nagyon csúnyán, és amiket mondott az nagyon rosszul esett. Meg, hogy most volt tesójának az esküvője is (mi el se mentünk, rossz a kapcsolat) és a párom keresztanyja nagyon sok pénzt adott nekik, és hogy magunkkal baszunk ki, mert ugyanazt az összeget a vőlegényemnek is odaadta volna. Azt hiszik érdekel a pénze? Főleg ezek után. Szivemszerint azt mondanám a páromnak, hogy se a mamája, se a többi családtag, akik ilyen véleménnyel vannak rólam ne jöjjön el, de van jogom ilyet kérni? A páromon azt látom ő is haragszik rájuk, de mégsem mondja, hogy ne jöjjenek el. Pedig ez a mi nagy napunk, olyanokkal akarom ünnepelni, akiket szeretünk és akik minket szeretnek (az én családom és a barátaink).
Ilyen esetben mennyire lenne önzőség kérni, hogy ne legyenek ott? Ha ennyire utálnak egyáltalán miért akarnak velünk ünnepelni? (Az anyja meg a mamája)
Dzsízösz.
Már 8 éve külön élnek. Nektek magyon beakadt a lemez.
Ha nekem ugranának így, az esküvő előtt, én is elgondolkodnék a kéttanúson.
Kedves "nem körülötted forog a világ, párod miatt mennének, nem miattad"
Ha valamelyik rokonom s*gg lenne a párommal, nem lennék olyan tapló, hogy meghívom. Akkor se, ha a saját anyám.
Szeretem a családomat, de ha bármelyik ilyen lenne, akkor mit is keres egy olyan napon köztünk, a hol a szerelmünket ünnepelve összekötjük az életünket?
Megmondom őszintén, mi pont azért döntöttünk úgy, hogy teljes mértékben saját zsebből finanszírozzuk a saját esküvőnket és nem hagyjuk, hogy a rokonok belefizessenek (kivéve azok, akik eljönnek, aztán visszajön a nászajándékból, amennyi visszajön, kit érdekel).
Onnantól, hogy valamit én fizetek és rólam szól, azt hívok meg rá, akit akarok. És nem hívok meg senkit, aki tönkreteheti: egy olyan rokont sem, aki a páromat vagy engem bármilyen formában becsmérelt és 6 év alatti gyereket sem, aki beleüvöltözhet a felvételekbe.
És láss csodát, így is leszünk 70-en.
Először is, ne tagadd le a származásodat, látszik az elég jól, hidd el.
Másodszor, ordít rólad hogy baromira féltékeny vagy a pasid testvérének a feleségére, és az egyetlen amibe bele tudsz kötni az az, hogy kövér. Nyilván az fáj neked, hogy őt szereti a család, téged nem, te egy putriból kiemelt ingyenélő vagy, ő meg nem.
Ha ez nem fájna neked, nem fröcsögnél ennyire a gyűlölettől meg az irigységtől, amikor róla van szó ;)
Ja, meg hidd el, az is baromira átjön, hogy mennyire megsértett téged, hogy nemkívánatos személy voltál az esküvőjükön a tahó pasiddal együtt. Perszeee, ti nem akartatok elmenni, hagyjuk már. Most meg ezzel próbálod visszaadni a sértést, hogy te is ki akarod őket rekeszteni az esküvődről.
Am miért vagy ennyire rákattanva az esküvő témára? :D
Ezt is te írtad ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-k..
Ebben is azt fájlalod, hogy a "sógorod" meg a barátnője/menyasszonya sz@rik a fejedre.
Szerintem egy nagy kamugép vagy, már azt is nehezen hiszem el, hogy téged eljegyzett valaki :D Azt tudom elképzelni, hogy csak szeretnél esküvőt, és ki vagy akadva, mert az általad irigyelt "dagadékot" elvették, téged meg sose fognak.
Tehát akkor..
Van egy esküvő, egy eljegyzés, és egy leendő esküvő? A kiírások dátumai nem stimmelnek.
Tényleg ő írta ki azokat is?
Ha a párod akarja ,hogy ott legyenek, akkor legyenek ott.
Vagy! Összeültök s mind a ketten kihúzhattok a meghívottak közül akit akartok.
A végén ketten fogtok maradni.
Jól írták. Ez a párod napja is. Ezt , ha figyelmen kívül veszed, akkor önző vagy. El se vennélek akkor a helyében. Jó előjel lenne az elkövetkező boldog éveinkre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!