Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom rászokott, hogy...

Anyósom rászokott, hogy beállít ebédre, csak szerintem bunkó szokás?

Figyelt kérdés
Régebben nem volt ilyen, akkor se szólt sokszor, hogy jönni fog, de nem ebédelni jött. Most egyre gyakrabban szó nélkül beállít ebéd előtt. 2 pici gyerekem van, nem úgy van, hogy elszaladok még bevásárolni délben, hogy legyen mit ennie, hiányzik a halálnak a plussz bevásárlás az éjszakázás mellett. A kislányomnak meg előadja, hogy a mama csak reggelizett, majd csak adunk neki egy kicsit enni. Nem szokásom pazarolni így annyit főzök ebédre amennyit megeszünk. Normális, hogy ez kiakaszt?
2021. ápr. 5. 19:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim válasza:
78%
Kérd meg hogy ne menjen! Biztos megérti. Az anyósok naggggyon megertoooooek:)))))))))))):):):):):
2021. máj. 18. 18:18
 62/68 anonim ***** válasza:
100%
Etetné a lófax, én már rég elküldtem volna a sunyiba. BV őr azt nem ért a szóból vagy mi?
2021. máj. 19. 08:06
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg, hogy:

És nem ebédelt, tényleg? Miért, fogyózik? Nem is gondoltam, hogy ilyen modern és ennyire ad az alakjára.

Erre köpni nyelni nem tudna, persze az is lehet, hogy megmondja , nem fogyózik. Erre megkérdezheted, hogy akkor miért nem ebédelt? Ha a válasza, mert siettem, v nem volt időm, akkor mondd neki, hogy kellemetlen ez így, hogy te meg nem tudtad, hogy jönni fog, nem készültél több személyre, csak ahányan vagytok, de ha akarja , rendelsz 1 pizzát, de mondd el vagy 5x, hogy ez milyen kellemetlen így ez a helyzet!

Ebből tanul, ha viszont nem, akkor legközelebb, ha megérkezik, el is küldeném, hogy vásároljon be és pénzt nem adnék hozzá. Szivatnám én is, ha ő így viselkedik, nem tűrném szó nélkül.

2021. máj. 19. 12:38
 64/68 anonim ***** válasza:
100%
Legkozelebb nagy sohajtozasok kozepette kozold vele,mama,nem foztem sokat,de tudja mit? Egye meg a Jozsi ebedjet,o meg ha hazaer vagy eszik zsiroskenyeret,vagy ehen marad.Ha ezek utan is van pofaja elfogadni a kajat,akkor csak a szivlapat segit.
2021. máj. 19. 17:57
 65/68 anonim ***** válasza:
100%
Fagyasztó? Én főznék 2 adag székelykáposztát, 2 adag pörköltöt, beraknám adagonként a fagyasztóba. Ha anyós váratlanul beállítana, fagyasztóból elő a plusz kaja, és azt kapná. Biztos van több ilyen étel is, amit le lehet fagyasztani. De azért érdemes lenne vele megint elbeszélgetni, hogy ebédre váratlanul nem illik beállítani. Ha pedig váratlanul beállít, akkor fagyasztóból kap kaját vagy hideget kap (értsd: vajaskenyér kolbásszal, vagy ami épp van otthon), mert más nem jut.
2021. máj. 19. 20:11
 66/68 anonim ***** válasza:
Ha anyád állítana be ebédre is ilyen szívesen fogadnád?Esetleg ha a férjed anyád paterolná az utcára mert rosszkor jön? És itt komolyan mindenki ilyen carrágó? Remélem a fiam ha eljön az ideje,nem a ti szokásotokon felnevelkedett lányokat veszi majd célba.
2021. máj. 20. 15:53
 67/68 anonim ***** válasza:
Itt nem a szarrágóságról van szó, de azért mindig odaállítani zabálni, kell pofa.... speciel a saját anyámtól is zavarna ilyen szinten, kövezz meg 66-os.
2021. máj. 20. 16:27
 68/68 anonim ***** válasza:
Miért nem kéred meg, hogy szálljon be a havi konyha költségekbe ha már ennyiszer meg ebédre?
2021. máj. 20. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!