Anyósom rászokott, hogy beállít ebédre, csak szerintem bunkó szokás?
Iszonyatosan bunkó szokás! Sokkot is kapnék.
Aki a kérdező ellen van, mesélje már el, mennyi adagot főz, és ebből mennyi landol a kukában?
Nem tudom elhinni, hogy minden esetben többet főz, számítva a váratlan vendégre, és az minden esetben el is fogy koppra, ha véletlenül mégsem jön vendég. Ez totál kizárva.
Nálunk is éhen maradna bárki aki jön délben, mert egyrészt nem is vagyunk otthon, másrészt totál ki van számolva a kaja, és nem azért, mert zsugori vagyok, hanem mert beosztom a pénzt, és nem azért főzök, hogy kidobjam. Másrészt nagyon szívesen látok vendégül bárkit, HA JÓ ELŐRE SZÓL. Legalább egy héttel. Akkor tuti többfélét főzök, és még desszert is lesz. Aki meg csak úgy beállít, az így járt. Üdítőn és rágcsán kívül tuti nem kap semmit. Nem vagyok varázsló.
Ne haragudj Kérdező, de te sem vagy teljesen tiszta. Beállít anyósod megint váratlanul azután, hogy megbeszéltétek, hogy ne jöjjön egyeztetés nélkül, erre te még adsz neki enni? Adsz neki enni ezek után és nektek meg lehet későbbre nem jut elég kaja? Hát tudod, meg is érdemled anyósodat.
Egyébként én csak annyit főzök mindig, amennyi a 3 tagú családomnak elég. Anyósomék is gyakran beállítanak random, de főételt nem szoktam nekik adni, mert pont annyi van amennyi a családunknak elég. Van kávé, keksz, ennyi. Igaz, ők nem is várják el, hogy egyenek nálunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!