Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom rászokott, hogy...

Anyósom rászokott, hogy beállít ebédre, csak szerintem bunkó szokás?

Figyelt kérdés
Régebben nem volt ilyen, akkor se szólt sokszor, hogy jönni fog, de nem ebédelni jött. Most egyre gyakrabban szó nélkül beállít ebéd előtt. 2 pici gyerekem van, nem úgy van, hogy elszaladok még bevásárolni délben, hogy legyen mit ennie, hiányzik a halálnak a plussz bevásárlás az éjszakázás mellett. A kislányomnak meg előadja, hogy a mama csak reggelizett, majd csak adunk neki egy kicsit enni. Nem szokásom pazarolni így annyit főzök ebédre amennyit megeszünk. Normális, hogy ez kiakaszt?
2021. ápr. 5. 19:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
40-es pontosan! Elég gyanús, hogy ő ezt már természetesnek veszi.
2021. ápr. 7. 18:05
 42/68 anonim ***** válasza:
76%

""Nem nekem habzik a szám..2 szaros alkalom miatt.. 2 alkalom"

Aztán ha nem húzza meg a határokat a kérdező, ebből lesz a sok alkalom.

2021. ápr. 8. 12:05
 43/68 anonim ***** válasza:
16%

40 #

😂😂 Dehogy habzott a szám. Olvassuk csak vissza mit írt a kérdező nekem - 24# - és még valakinek aki nem bologatott.. Ő kívánt mindenféle jót.. A szar dobálást nem én kezdtem. Arról nem tehetek, hogy a kedves kérdező ilyen gyenge mindentéren. 🤷‍♀️ A felfogása elsősorban.

Nem tudja kinyitni a pici száját.. Nem tud vásárolni, főzni 🤷‍♀️

Csak a buksisimi kell neki, meg hogy együtt szídjuk anyóst 😂

Ezt az agresszív kismalac viselkedést nyomd anyósnak ha annyira nem tetszik valami. 😉

2021. ápr. 8. 12:26
 44/68 A kérdező kommentje:
Na! Ma 11:45-kor megjelent anyósom, ma sem szólt, hogy jönne ebédelni, sőt úgy tudtuk dolgozik. Nem zárták be a szomszédok a kaput és besétált. Véletlen a 3. alkalom is?🤪 2 napra főztem hála az égnek, így volt mit enni. Mondta neki párom, hogy szóljon előző nap, ha jön ebédre. Remélem nem felejti el.
2021. ápr. 8. 13:04
 45/68 A kérdező kommentje:
43, az volt a kérdés bunkó szokás e délben beállítani váratlanul ebédre. Te kinyílvánítottad többszörösen is, hogy nem az, és neked egyáltalán nem gond. Ezért kívántam neked váratlan vendégeket. Miért kaptad fel ezen a vizet, ha neked nem gond? Az az igazság te csak hazudozni és veszekedni jöttél ide, olyanokat írsz, amiket a képzeleted szül rólam, éppen ezért utoljára reagáltam a válaszodra. És nem én pontoztalak le, mielőtt ezzel is megvádolsz. Engedd el ezt a kérdést, mindenki tudomásul vette a véleményed nem kell hatodjára is leírni ugyanazt. További szép napot neked!
2021. ápr. 8. 14:06
 46/68 anonim ***** válasza:
36%

Te tényleg képtelen vagy szöveget értelmezni. 🤦‍♀️

Mit írtam? Nekem nem jelent gondot, hogy megkínáljam a betérőt mert én nem centizem ki az ennivalót! De abban igazat adok, hogy hivatlanul nem illik beállítani. De ezen gondolom elsiklottál. Na erről ennyit. Máskor olvass figyelmesebben. Hazudni? Ki hol? Max te aki azt írja nem tudsz annyit vásárolni 1-2 napnál többre és csak annyit főzől amit 1 evésre megesztek, ilyen olyan nem pocsékolunk meg környezetvédelemre hivatkozva! Most meg azt írod 2 napra főztél.. 😂🙄 Na akkor most ki kammerol?

A lepontontozás meg aztán végképp nem izgat. 🤷‍♀️

2021. ápr. 8. 15:45
 47/68 anonim ***** válasza:
17%
Zsugori vagy az a te bajod,semmi más.
2021. ápr. 9. 05:55
 48/68 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem se illik. Nekem aposom csinálta hogy itt felejtette magát d.e. és már ebéd idő volt. És nem volt annyi kaja. Én ne egyek vagy a férjem? Marha kellemetlen,neki se kezdtünk enni,mert megkinalni nem tudom,akkor vmelyikunk nem eszik.
2021. ápr. 9. 11:08
 49/68 A kérdező kommentje:
Utolsó, nálunk bejött, hogy szólt párom neki. Tegnapelőtt hívott, hogy jönni fog ebédre, úgy készültem tegnap az ebéddel, ennyi.😁
2021. máj. 13. 18:36
 50/68 anonim ***** válasza:
45%
Aztán meg mekkora feneket kerítve drámáztál..
2021. máj. 13. 18:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!