Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom rászokott, hogy...

Anyósom rászokott, hogy beállít ebédre, csak szerintem bunkó szokás?

Figyelt kérdés
Régebben nem volt ilyen, akkor se szólt sokszor, hogy jönni fog, de nem ebédelni jött. Most egyre gyakrabban szó nélkül beállít ebéd előtt. 2 pici gyerekem van, nem úgy van, hogy elszaladok még bevásárolni délben, hogy legyen mit ennie, hiányzik a halálnak a plussz bevásárlás az éjszakázás mellett. A kislányomnak meg előadja, hogy a mama csak reggelizett, majd csak adunk neki egy kicsit enni. Nem szokásom pazarolni így annyit főzök ebédre amennyit megeszünk. Normális, hogy ez kiakaszt?
2021. ápr. 5. 19:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
16%
Biztos vagy benne, hogy nem azért megy, mert nincs pénze kajára és éhezik? Sokaknak csökkentették megint a bérét
2021. ápr. 5. 23:04
 22/68 A kérdező kommentje:
21 igen biztos, börtönbe dolgozik, a sok covidos kiesés miatt többet dolgozik, mondta, hogy többet keres.
2021. ápr. 5. 23:35
 23/68 anonim ***** válasza:
98%
Az enyém ezt akkor csinálta rendszeresen amikor ebéd után elmentünk otthonról. A férjeket is megértem mert mégiscsak az anyja. De a sokadik alkalom után betelt nálam is a pohár. Nekünk éppen annyi a pénzünk amennyiből el tudjuk látni magunkat és a gyereket. Plusz embert nem tudok naponta én sem etetni. Sem anyagilag sem fizikailag nem bírom. Volt sertodes... Utána kezdte előről és engem valamint az unokát a O családi összejövetelekre nem hívott meg.
2021. ápr. 6. 05:16
 24/68 anonim ***** válasza:
41%
Wáó.. 2 alkalom már odaszokásnak számít? 🤔
2021. ápr. 6. 07:31
 25/68 anonim ***** válasza:
48%

“Anyósom rászokott” vs. “második eset, hogy így beállított egy hónapon belül”

Újabb utálom az anyósom, szidjátok velem poszt

2021. ápr. 6. 07:45
 26/68 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk elküldeném szépen haza.

Egyik rokonom is járszotta ezt, random beállított, megmondtam neki a második után, hogy többet ne jöjjön, mert nem nyitok ajtót. Majd akkor jön, amikor hívom és nem random.

Persze ő volt lejobban megsértődve, mikor leszartam, hogy a kapu előtt áll. :D

2021. ápr. 6. 12:42
 27/68 anonim ***** válasza:
89%
Velem ugyanez volt?Nekem nem az anyós,hanem a sógoraim állitottak be, pontosan ebéd idõben.Az elején nem szóltam, mi 2.-en vagyunk, a gyerekeink már nem élnek itthon.Tudják mindig, hogy mikor ebédelünk(aférjem jóvoltából)mert mindent kifecseg nekik.A legrosszabb,hogy ették az én fõztömet és kritizálták,uszitották rám a férjemet,stb.ez többször megismétlõdött.Volt ugy én nem voltam itthon és a férjem elment meglátogatni õket, persze a kis naiv ebédidõben és semmivel nem kinálták meg.Amikor hazajõtt itthon kereste, hogy mit lehet enni.na akkor kivertem neki a balhét, hogy ha még egyszer ideállitanak, ki fogom zavarni õket.Végülis a férjem szemében én vagyok a gonosz, mert ezt nem illik,ha jõnnek ebédre nem kináljuk meg.Na ennyire a férjem tisztel engem és saját magát.Ennek az lehet az oka, hogy nagyon fél tõlük.
2021. ápr. 6. 13:56
 28/68 A kérdező kommentje:
24, 25 akkor hozzátok beállíthatnak ebédre, hogy előtte nem szólnak? Nem zavarna? Akkor ezt kívánom nektek is minél többször.😏
2021. ápr. 6. 14:44
 29/68 A kérdező kommentje:
24, 25 még valami, szívesen küldöm anyóst hozzátok ebédelni. Tuti benne lenne.
2021. ápr. 6. 14:51
 30/68 anonim ***** válasza:
48%

Nézd kedves kérdező.

Én alapban nem annyit főzök, hogy 1 evés és kész. Nálunk alap, hogy megkínálom azt aki ebédkor beesik, legyen az rokon barát vagy férjem rokonsága munkatársa, mert engem így neveltek, nem vagyok ilyen zsugori sem rosszindulatú.. 🤷‍♀️

Most komolyan 2! Ismétlem 2 alkalmon problémázol?! 🤔 Ez semmi más csak a szokásos szídjuk anyós poszt..

Abban az egyben némileg igazat adok, hogy hivatlanul nem illik beállítani. Bár nekem a rokonoktól,anyóstól sem jelent gondot. Ellenben ha nem alkalmas azt elmondom kerek perec.

24# voltam..

2021. ápr. 6. 15:35
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!