Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kérdezi minden alkalomma...

Miért kérdezi minden alkalommal a párom hogy mi mit ettünk,mit főztünk?

Figyelt kérdés

Heti 1 alkalommal biztosan beszél párom a szülőkkel, de változó. Nagy átlagban 7 napból 2szer. Ez még átlagos DE(!)-nincs olyan 4-5 perces hívás ahol az anyja ne kérdezne rá az ételre,ebédre. Hogy a fia mit vitt a munkaba,én mit ettem.. Tudja hogy ketten közösen főzünk így szeretjük. Miután összeköltöztünk nem erőltette,nem hozta ide a kajákat meg nem erőszakoskodott. Ezért nem értem mi ez,attól fél hogy nem tudok főzni vagy éhezünk vagy csak kedves érdeklődés. De így már fura, heti 2x ha beszélnek akkor 2x kérdezi,ha heti 1x akkor 1x ha pont 3x beszélnek a végén mielőtt letenné a "kagylót" megkérdezi a párom.

Olyat sose kérdez hogy mi hány forint,ki fizette ki,mennyibe került,és sose kérdez ilyet hogy heti hányszor mosok..Tehát nem beteges csak fura.

2020. máj. 25. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 A kérdező kommentje:
Igen. :(
2020. máj. 31. 16:00
 82/87 anonim ***** válasza:
100%

Nincs más témája, van egy típus akiknél ez jó beszédtéma, mint faluban az hogy pl nálad is kirohadt a paradicsom, vagy viragzik a meggy. Nem kell magadra venni, elmondod es kesz, ha akarsz velük -beszélgetni. Az ő élete ezzel kimerül. Amugy en is beszélgetek anyammal a kajáról, de ötletelés címszóval, érdekességképp.

De ettol függetlenül nem ertem miert kell ugy tenni mintha érdekelne. Nem szeretsz főzni pont. En speciel szeretek, de attól megesik hogy rendelünk es ha valaki kerdezi lesz_rom megmondom hogy most ezt meg ezt rendeltük. Ha nem tetszik nem érdekel. Tenyleg nem ertem minek akarsz megfelelni. A feleseg leszel ha főzöl resz vicc, remelem eszhez téríted a kedves parod. Most is csak az latszik hogy meg akarsz felelni, mert rendes ,amit amúgy nem kétlek, de ez netto hülyeség. A jó párkapcsolat titka biztos nem az elvárásokkal kezdődik. Vagy csak akkor segít es jó fej veled ha a megfelelsz neki? Van egy olyan erzesem hogy az anyos kérdés csak egy resze a problémáknak de nem az eredője.

2020. máj. 31. 18:14
 83/87 A kérdező kommentje:
Kösziii! Nagyon sokat segített korábban is amikor b#sztam a főzésre szóval remélem rossz vicc! De sajna úgy tűnik van valóságalapja. Azt mondta elvesz, csak főzzek többet de nem naponta. Nem nagy elvárás de most belerökönyödtem mi van ha tényleg komolyan veszi! Megtaláltuk egymást mert néhány fura kérésem nekem is van..nem aberráltak csak fura kérések ha együtt jelenünk meg valahol stb.
2020. máj. 31. 21:41
 84/87 anonim ***** válasza:
52%
Hát akkor ez végül is oda-vissza megy. Neked is vannak kéréseid, lehetnek neki is.
2020. jún. 1. 09:26
 85/87 A kérdező kommentje:
Mindenki kér néha valamit a párjától. :)
2020. jún. 1. 09:39
 86/87 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tehát semmi baj. Ő is teljesíti a tieidet, te is az övét. 😊 Így igazságos.
2020. jún. 1. 11:19
 87/87 anonim ***** válasza:
62%
Akkor min kínlódsz?🙂 Anyósnak ez a beszédtémája, ennyi.
2020. jún. 1. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!