Miért kérdezi minden alkalommal a párom hogy mi mit ettünk,mit főztünk?
Heti 1 alkalommal biztosan beszél párom a szülőkkel, de változó. Nagy átlagban 7 napból 2szer. Ez még átlagos DE(!)-nincs olyan 4-5 perces hívás ahol az anyja ne kérdezne rá az ételre,ebédre. Hogy a fia mit vitt a munkaba,én mit ettem.. Tudja hogy ketten közösen főzünk így szeretjük. Miután összeköltöztünk nem erőltette,nem hozta ide a kajákat meg nem erőszakoskodott. Ezért nem értem mi ez,attól fél hogy nem tudok főzni vagy éhezünk vagy csak kedves érdeklődés. De így már fura, heti 2x ha beszélnek akkor 2x kérdezi,ha heti 1x akkor 1x ha pont 3x beszélnek a végén mielőtt letenné a "kagylót" megkérdezi a párom.
Olyat sose kérdez hogy mi hány forint,ki fizette ki,mennyibe került,és sose kérdez ilyet hogy heti hányszor mosok..Tehát nem beteges csak fura.
Kösziii a linkeket! Szuper! Lehet rendelek! Időérzékem nulla! Pont annyi mint az empátiám másokkal szemben-nulla. 😂😂
Most mi a rákért van lepontozva az #51es ?? Szegény csak tippet adott nekem és leírta h szeret sütit sütni. Erre le van pontozva. Mi a fsz????
Anyukámnál van de nálunk nincs. Megoldható! Én itt egyszerűbb sütiket: rizsfelfújt,sima sütőporos piskóta csak önmagában,palacsinta ilyeneket csináltam csak. Nem vagyok egy nagy konyha ördöge.. Mondta is párom h a feleséggé válás része (egyik) neki h főzzek..mondom remek.. Meg persze a jó kapcsolat. De neki baromi fontos h főzzek. Na erőt vettem magamon és amikor ő sokat dolgozik nekem több időm van akkor ezzel lefoglaltam magam. De volt hogy le kellett vinnem a konténerbe az egészet h ne is lássa azt a borzalmat. Szóval néha nagyon elkeseredtem! Ott sírtam h nem igaz xD h nem megy. Nincs sok érzékem hozzá. De az egyszerű kajákat: pizza házitésztával! aztán fasírt,ubi sali :D leves, sült csirkeszeletek ezeket röhögve megsütöm..gyerekjáték. De egy vadas már nem ment!!
Mondjuk azt nem szereti.
Várjál nem is fára csavarják. Totál hülye vagyok hozzá!
De anyós nagyon rá van függve erre a mit ettünk dologra. Visszamenőleg nem kérdezi csak azt a napot amikor épp beszél a párommal. Ez normális! Az a fura h miért kérdezi mindig!?
Aztán sose köt bele pl mondtuk 2x egymás után a spagettit azt mondta az jó ő is imádja. De a pizza rendelésnél már sült csirkét mondd a párom nehogy az legyen h szegény éhezik és miattam..
Anyám és anyósom is mindig megkérdezi ezt,nincs ebben semmi furcsa,csak érdeklődnek.
Nálunk mindig a férjem főz,nem hinném hogy azért kérdezik mert félnek hogy éhenhalok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!