Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kérdezi minden alkalomma...

Miért kérdezi minden alkalommal a párom hogy mi mit ettünk,mit főztünk?

Figyelt kérdés

Heti 1 alkalommal biztosan beszél párom a szülőkkel, de változó. Nagy átlagban 7 napból 2szer. Ez még átlagos DE(!)-nincs olyan 4-5 perces hívás ahol az anyja ne kérdezne rá az ételre,ebédre. Hogy a fia mit vitt a munkaba,én mit ettem.. Tudja hogy ketten közösen főzünk így szeretjük. Miután összeköltöztünk nem erőltette,nem hozta ide a kajákat meg nem erőszakoskodott. Ezért nem értem mi ez,attól fél hogy nem tudok főzni vagy éhezünk vagy csak kedves érdeklődés. De így már fura, heti 2x ha beszélnek akkor 2x kérdezi,ha heti 1x akkor 1x ha pont 3x beszélnek a végén mielőtt letenné a "kagylót" megkérdezi a párom.

Olyat sose kérdez hogy mi hány forint,ki fizette ki,mennyibe került,és sose kérdez ilyet hogy heti hányszor mosok..Tehát nem beteges csak fura.

2020. máj. 25. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 A kérdező kommentje:
Bocsánat..az anyja kérdezi a páromat na.*
2020. máj. 25. 18:32
 2/87 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem csak érdekli, mivel sokáig ugye ő főzött a fiára és szeretné tudni, hogy miket eszik így, hogy nem ő főz rá. Ne gondolj bele olyanokat, hogy azt hiszi, hogy nem tudsz főzni stb.
2020. máj. 25. 18:35
 3/87 anonim ***** válasza:
92%
Legtöbbünk anyósa ezt kérdezgeti, így nem hiszem, hogy személyre szóló oka van. Én sem tudom, mit vannak így rágyógyulva az evésre. Ha egyszer én is ilyen leszek, remélem szól majd valaki, hogy találjak más témát.
2020. máj. 25. 18:38
 4/87 A kérdező kommentje:

Ez az hogy az anyós-jelölt nem főzött valami gyakran a páromra! Mert a párom szeret főzni és mondta az anyjának h neki íztelen és nem mindig jön be amit főz.. Így anyós lecsökkentette 7ből 1re amit főzött neki. Költözés előtti években rendelt vagy főzött a párom magának. És hétvégén főzött az anyukája. Volt sokszor h át is hívott nagyon jól esett de az ételt muszáj volt 3x átsózni amíg nem nézett oda!

Teljesen rá van függve az ebéd témára! Annyira hogy leültünk a barátommal átbeszélni ha rendelünk 1 jó pizzát, nem azt mondjuk..ha pont azon a napon hívja az anyja..hanem az előző napi menüt vagy a másnapit. Minden nap úgyse hívja ugye..

2020. máj. 25. 18:43
 5/87 anonim ***** válasza:
96%
Puszta érdelkődés. Mi is meg szoktuk beszélni anyummal, hogy ki mit főzött
2020. máj. 25. 18:43
 6/87 A kérdező kommentje:
Főzés,találkozás és egy kevés panasz hogy mi sose érünk rá. :D Ezek váltakoznak
2020. máj. 25. 18:48
 7/87 anonim ***** válasza:
96%

Biztos, hogy qrvára nem érdekli de gyakorlatilag ez az a téma, ami semleges, meg az időjárás.

Szerinted miről lehetne beszélgetnie veletek, hogy ne tűnjön kíváncsiskodásnak, vagy a belügyeitekbe való kotorászásnak?

Amikhez ha esetleg még hozzá is szól, akkor "beleszól".

A zabálás meg egy semleges téma, azt mindenki szokott és normális helyen nem titkos, nem kell róla hazudozni.... vagy mégis?:D

2020. máj. 25. 18:51
 8/87 anonim ***** válasza:
86%
Van itt egy olyan elmebeteg csaj, aki azon borult ki, hogy a barátja anyja megkérdezi, hogy hogy vagytok? És mindezt akkor, amikor a járvány kezdődött! Ahhoz képest a "mit ebédeltetek?", súlyos, magánügyekbe avatkozás!
2020. máj. 25. 18:59
 9/87 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csak ötleteket vár, hogy mit csinálhasson. Párom anyukája is megszokta kérdezni, hogy mit ettünk vagy fogunk enni. Semmi rossz szándékot nem érzek benne. Pusztán érdeklődés.
2020. máj. 25. 19:04
 10/87 A kérdező kommentje:
Ja ez a hogy vagytok fiam ez náluk a köszönés. Észre se vesszük csak bólintunk meg köszönünk mi is. Nagyon kifakadnék ha az elmondott ételt elkészítené és hozna belőle h megmutassa "ő jobb nálam.." ez lenne durva. De ilyet nem csinált! Az én családom is rá rákérdez de nem gyógyultak rá,van más téma is. Pl anyukám unja ha a kaja a téma csak. Olyan anyósnál ez a mit ettetek?-mintha így köszönne el. :D de akkor is furi. Főleg h anno a fia főzött 10ből 7x önmagára,2x rendelt és 1x az anyja főzött.-vagy a mamája.
2020. máj. 25. 19:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!