Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Illik minden egyes alkalommal...

Illik minden egyes alkalommal megnezni a babat mikor talalkozunk?

Figyelt kérdés
Van egy rokonom, akivel kb 1 éve megromlott a kapcsolatunk. Kozben az illetőnek lett egy babaja. En illembol elmentem babalatogatoba plusz egyszer mikor osszefutottam vele az utcan, pont tologatta a gyereket megneztem. Azota volt hogy talalkoztam vele de nem mentem már oda. Bevallom oszinten hogy a hátam közepére nem kivanom oket,a bunko stilusuk miatt. Ez csunya dolog igy tolem hogy nem megyek oda minden egyes alkalommal megnezni a gyereket?

2019. szept. 17. 07:34
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem.Ha nem jó a kapcsolatotok,fölösleges,odarohangálni babanézniminden alkalommal
2019. szept. 17. 07:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2019. szept. 17. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Semmi gond, de ha már úgyis összefuttok akkor megnézed a kis cukkancsot, ő nem tehet semmiről.
2019. szept. 17. 09:33
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
Ha szembefuttok egymással, akkor szerintem illik, legalább egy pillanatra érdeklődni a baba hogyléte felől.. Átmenni az utca másik oldalára fölösleges, de tüntetően félrenézni nem ildomos.
2019. szept. 17. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

1. és 2. válaszoló!

Gondolom, a "Nem" szóval nem a kérdésre válaszoltatok, t.i. hogy "Illik-e...?" hanem azt akartátok kifejezni, hogy "NEM okvetlenül fontos odamenni és megnézni".

2019. szept. 17. 10:04
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem én se látogatom
2019. szept. 17. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Mit is mondhatnek, nem.nem.illik. Hiszen nalunk a ferjem lanya, amikor velunk elt se nezett ra sose a babankra. Szoval ebbol.kiindulva, ha te nem nezed meg es csak egy ismeros...
2019. szept. 17. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Nem. Nekem van olyan rokonom akivel nem jó a kapcsolatunk, megszült, nem mentem meglátogatni.

Nem szólt érte senki semmit.

Miért kellene, ha nem vagytok jóban?

2019. szept. 18. 09:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Mennyire közeli rokon? testvéred? Vagy harmad unokatesó?
2019. szept. 18. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!