Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhivtam moziba már másodszor első alkalommal még nem volt csók és nekem most lesz életem első csókja de ő már csókolózott. Mikor csókoljam meg? Mozi közben vagy mikor találkozunk vagy elbúcsúzásnál? 14/f
Heló!
Moziba menni ilyenek miatt az egyik legrosszabb döntés.
De ha már odamentek, akkor szerintem előtte, ha elég időt töltötök el együtt afilm eltőt egy-másfél óra kb -, tehát vna időtö kbeszélni, kimtuatni, hogy éreztek, és nem kutyafuttában. Ha ez a mozi után lehetséges, akkor akkor.
De egyébként ez meg lett beszélve, vagy mi ez, hogy "na, megyünk moziba, és ott kapsz egy csókot", vagy hogy van ez?:) Együtt vagytok? Jártok? Vagy ckas most akarsz kezdeményezni nyíltan? Ha az utóbbi, akkor mindenképp kerüld el a sötét termet, hiszen az első csókodról van szó...
Amikor hagyja. Jo esellyel mar elozoleg is hagyta volna, csak elbenaztad.
Higieniai okokbol viszont javaslom hogy meg szopas elott.
Mindenki azt mondja, hogy a mozi nem jó... Ennél nagyobb hülyeséget!
Akkor persze, hogy nem jó, ha az ember felnőtt és kb. 2-3 órát szán az egész találkozásra, de fiatalon, amíg bőven ráérnek együtt lógni, hogy az istenbe ne lenne jó?
Pl. előtte is együtt lehetnek, beszélgethetnek (ez szokott lenni a fő ellenérv, hogy nem lehet ismerkedni a moziban, mert kussban kell ülni) és utána is, sőt, van egy plusz beszédtéma, a film.
De ha a srác vagy a lány izgulós, akkor simán csak ott találkoznak és az első másfél órát azzal tölthetik, hogy nézik a filmet, megnyugszanak, vagy lehet, hogy ezt csak én tudom elképzelni, de izgulva bőven elég pár pillantás is egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!