Első alkalommal hogyan viselkedjek?
1. Én, mint anya nem érzem, hogy "azonnal szeretném látni a barátnőjét", ez az ö magánélete, ha akarja, majd bemutatja.
2. Ha az anyukával gondok vannak, akkor eleve érthetö, hoyg nem rohan azonnal hozzá a barátnövel.
3. Az elsö látogatás alkalmával ne akarj feltünö lenni, egy csinosabb nadrág (lehetöleg nem farmer) meg egy blúz/pulóver tökéletesen megfelel.
4. Ha bemutat a barátod, akkor utána nem neked kell beszélgetést kezdeményezni/fenntartani, ez a barátod feladata (lenne).
5. Ha te is akarsz társalogni, akkor ne magadról beszélj, hanem általános témákról, illetve az anyukáról kérdezd meg, hogy hogyan érzi magát, stb. Viccelödni, vagy egyéb módon túl közvetlenül viselkedni nem jó ötlet.
Szerintem leginkább add magadat. Ha hosszú távon terveztek egymással, akkor mindenképpen. Olyan legyél mint máskor. Szóval szerintem kiöltözni felesleges.
Azt viszont nem ajánlom, hogy csak magadról beszélj. Nyílván illik kerdezgetni is. Persze nem kell nagyon személyeskedni, de pl ha megkinal valamivel, akkor megkerdezni, hogy ő sütötte - e, szeret - e sütni stb.. Ja és megdícsérni hogy finom.. Ahogy hozza a helyzet.. Akár ha feljon témának,kerheted,hogy mutasson kiskori fotókat a baratodrol. Az anyukák általában szívesen mutogatják az ilyen képeket.
De ezek csak példák. Csak arra próbáltam célozni, hogy ne csak magadról beszélj, hanem te is érdeklődj felőle.
- Kiöltözni nem igazán kell, de slampos se légy, hétköznapian, de csinosan, csak ne a ballagási kosztüm legyen az első, ami a kezedbe akad.
- Ne feszengj! Megérzik...
- Légy természetes, udvarias, de a párodat azért ne engedd előre az ajtóban.
- Ha esztek, ajánld fel utána, hogy segítesz neki leszedni, és elmosogatni, hátha ezzel is jó benyomást teszel rá.
- Vigyél neki ajándékba valamit, csokit vagy mást, azt én nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!