Hétvégén megyünk az anyósomhoz. Nem tudom, hogy viselkedjek vele?
"A kisfiunk halálát kívánta többször is"
-ezt azért kihagyhattad volna az őrjöngő ömlengésedből, nem hiszi el senki. Ha mégis van valami igazság a kisregényben, a javaslatom: természetesen viselkedj, semmi extra. Csendes legyél, ha kérdeznek, válaszolj természetesen. Túl fogod élni.
"A kisfiunk halálát kívánta többször is, engem pedig elhordott mindenféle utolsó szar szemétnek"
NEM mennék el hozzá soha, az utcán is kitérnék előle. Ennyi. Nem volnék hajlandó viselkedni SEHOGY.
Vannak dolgok, amiket nem bocsátok meg s egy percemet se mérgezze az ilyen.
Az anyósod olyan, amilyen. Simán megtehetnéd, hogy nullára redukálod vele a kapcsolattartást.
A probléma inkább a párod, aki ennek ellenére ki akar téged tenni egy találkozásnak. Egyszerűen ne menj el, és kész.
1es. nagyon jóiszemű vagy ha azt hiszed nincs olyan ember aki egy baba halálát kívánja. még a kórházban voltunk mikor azt mondta, hogy imádkozik azért, hogy ne maradjon életben. gondolom azért mondta mert egy koraszülött babánál bármi lehet sajnos... de hála istennek a fiamnál semmi nem maradt vissza. ez csak az egyik példa volt. a legelső az volt amikor közölte, hogy menjek és vetessem el a gyereket mert a fia biztosan nem fogja velem felnevelni és skizofrén lesz pont mint a fia apja..
szívem szerint nem mennék el, de tudom, hogy ezzel nagyon megbántom a férjemet.:(
Miért mész el hozzá? Nem is értem.
Ha valóban csak a párod miatt, akkor mondjuk megértem. Feltéve, ha ő is kiállt melletted, amikor azokat mondta az anyósod, amiket leírtál. Ha a párod miatt mész, próbáld meg kiküszöbölni az érzelmeket, ne magadra/magatokra venni dolgokat, ha negativizmust érzel a mondandójában. Egyik füleden be, a másikon ki. Ha kérdez, illedelmesen válaszolsz, majd csak kibírod valahogy. Ha meg olyat mond, simán fel is állhatsz és elköszönhetsz.
Ha a párodnak rosszul esik, hogy az édesanyja ilyen, és nem is változik a helyzet, akkor legközelebb pszichológushoz vinném, nem az anyjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!