Felelőtlen anyósomhoz szerintem jogosan nem engedem a lányomat de a férjem nem ért vele egyet?
Egy hete elvittem a lányomat anyósékhoz hogy vigyázzanak rá.
Hozzátápláljuk már, és adott a gyereknek töltött káposztát, viszont lányomnak körbe sebes lett a kis szája, kiderült hogy megrágta neki az ételt.
Fel vagyok dűhődve és jelenlegi gondolataim alapján soha az életbe nem engedném, de mivel nem tehetem ezt meg egy ideig nem megy, vagy csak velem de félóránál az sem lesz több.
Férjem nem ért velem egyet, főleg hogy úgy volt hogy anyós vigyázz rá egy teljes napot plusz egy éjszakát, de így édesanyámra hagyom, és ezt nem akarják.
Csak szerintem undorító egyrészt megfertőzni, és felelőtlen volt hogy így etesse a kislányomat.
Régen rágták a gyerekeknek az ennivalót, elfogadott volt.
Viszont a mai világban már minden megvan, hogy ilyen gusztustalan dologhoz ne folyamodjunk.
Undoritó. Nyilvan vannak mar pépesítő modszerek, vagy barmi, de akkor ne toltott kaposztat adjon neki, hanem joghurtot vagy puha főtt zoldseget. Egy kisbabat aki enni tanul, nem ilyen kajakkal kell várni. Na de ez undorito es felelotlen volt az anyostol...
Jol elhordanám mindennek... Jo hogy le nem nyelte helyette aztan....
Szegeny kislany :( ölelgesd meg helyettem is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!