Szerintetek is felelőtlen vagyok, amiért a páromra bízom a gyereket?
Van egy 5 hónapos kisfia, első gyerek ezért nem tudom mit kell vele csinálni. Páromnak van egy nagylánya így már van gyakorlata az ilyesmiben. Ezért az elejétől fogva ő fürdeti a kicsit, ő ringatja többet, ő van fent vele éjszaka, ha nem alszik a kicsi stb.
Néhány ismerősöm szerint én felelőtlen vagyok amiért nem törődöm a gyerekkel.
De mit tegyek, ha egyszer a párom jobban ért hozzá?
Gondolom te vagy az anya?
Hát azért ideje lenne megtanulni! Nem mondom,hogy ne segítsen a párod, de azért neked is tudni kellene ellátni!
Szerintem a kérdező az apa. Egy nőben nem fogalmazódik meg az, hogy a párja jobban ért hozzá, mert neki már van gyereke. Legalábbis remélem.
Ha téged ez zavar, beszélj a pároddal, mutassa meg, hogy kell ringatni, fürdetni, fürdessétek együtt, vidd el a babakocsiban sétálni, stb.
Nem vagyfelelőtlen,mert az apja nem pedig idegen.DE azt viszont én sem értem miért nem foglalkozol a gyerekkel többet.Ha nem probalod meg fürdetni,altatni akkor hogy tanulod meg? Az én fiam 6 hós.Mielőtt megszületett sem en sem az apja nem fogtunk joforman meg csecsemőt.Megtanultuk.Szerintem ez neked csak jó kifogás arra hogy kicsit "
szabadabban" teljenek a napjaid! Mi lett volna ha olyan apja lenne akinek nincs nagyobb gyereke? Akkor is meg kéne fürdetni,etetni...
Arról nem beszélve hogy személy szerint én nem várnám el hogy éjjel az apja keljen a gyerekhez.Persze vegye ki a részét,de ő mégiscsak dolgozni jár hagy pihenjen! De a párodnak így jó...
Én ezt nem felelőtlenségnek hívnám (ő is a szülője, nem egy vadidegen hozzá nem értőre hagyod), hanem kényelmességnek.
Tényleg bele kell tanulnod, egyre többet kell majd foglalkozni vele, jól jön a rutin.
Nálunk is apa fürdet és éjjel is szokott kelni, ha kell. De én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!