Szerintetek is felelőtlen vagyok, amiért a páromra bízom a gyereket?
Figyelt kérdés
Van egy 5 hónapos kisfia, első gyerek ezért nem tudom mit kell vele csinálni. Páromnak van egy nagylánya így már van gyakorlata az ilyesmiben. Ezért az elejétől fogva ő fürdeti a kicsit, ő ringatja többet, ő van fent vele éjszaka, ha nem alszik a kicsi stb.
Néhány ismerősöm szerint én felelőtlen vagyok amiért nem törődöm a gyerekkel.
De mit tegyek, ha egyszer a párom jobban ért hozzá?
2013. nov. 21. 14:54
11/33 anonim válasza:
Próbálkozz!Az én lányomnak is első babája,amikor haza vittük őket be mentem vele a fürdőbe de nem fürdettem.Hagytam had csinálja eszembe se volt kivenni a kezéből.Másnap már a kis vőm fürdette.igy beszélték meg,egyik nap ő másiknap a vő.A lányom nagyon jól helyt áll pedig egyedül van.(anyós)sajnos nem élhette meg ezt a szép pillanatot.Én meg hetente tudok menni.Több hozzá állást a babához a te fiad!ha mindent a párod csinál nem fog anya fia kötödés kialakulni nálatok!és gondolom a párod dolgozik is,neki is kell valamikor pihenni.Az nem ok nem értesz hozzá,senki nem az anyja hasába tanulja meg!Szóval ne légy ennyire kényelmes!
12/33 A kérdező kommentje:
A párom most már egyre kevesebbet fog dolgozni mivel csak nyáron van munkája. Ezért megbeszéltük, hogy ha lejár a gyed én visszamegyek dolgozni ő meg egy évet itthon marad a kicsivel.
2013. nov. 21. 15:38
13/33 anonim válasza:
Annak amit most írtál semmi köze a kérdéshez! Különben is addig még van másfél év!
14/33 anonim válasza:
Mitől van az az érzésem te le koccolod ezt a kis gyereket?Más anyuka azt sem tudja hogy abajgassa a gyerekét,nem tud vele betelni.te meg..akartad egyáltalán?Akkor talán érteném mitől ez a ridegség benned iránta
15/33 anonim válasza:
Ha nektek ez igy jo, akkor csinaljatok. Furcsanak nekem is furcsa, hogy van egy picibabad, akinek az edesanyja meg se probal rahangolodni arra, mit hogyan kell csinalni, hanem lepasszolja masnak, mert mas ugyis jobban csinalja (meg akkor is, ha az a mas valaki az apja, es dicserendo, hogy ennyit foglalkozik vele). Szerintem szomoru, hogy nem is probalkozol, mintha csak kivulallokent vennel reszt a babad eleteben - egy edesanya nem igy viselkedik.
16/33 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs türelmem a gyerekekhez, csak ideig-óráig vagyok el velük. Főleg ha sír a kicsi, azt sem tudom mit csináljak vele, de az apjánál mindig abbahagyja a sírást.
2013. nov. 21. 15:52
17/33 anonim válasza:
Persze, mert ő FOGLALKOZIK vele. Nézd meg, hogy nyugtatja meg, és tanulj tőle, nem szégyen.
A fiadnak nem lesz rossz, csak a ti anya-fia viszonyotok látja majd kárát.
18/33 A kérdező kommentje:
Ha nincs itthon a párom alig várom, hogy hazajöjjön mert folyton nyűgös a kicsi. Amúgy szerintem nem baj, ha nem ragaszkodik hozzám annyira, így nem lesz "anyuci pici fia".
2013. nov. 21. 16:03
19/33 anonim válasza:
ja nincs türelmed hozzá.Hát akkor neked inkább egy plüss macit kellett volna venni.Szegény kisgyerek,bizony bizony ő fogja ennek kárát látni.
20/33 anonim válasza:
Mégis hány éves vagy, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!