Szerintetek is felelőtlen vagyok, amiért a páromra bízom a gyereket?
Van egy 5 hónapos kisfia, első gyerek ezért nem tudom mit kell vele csinálni. Páromnak van egy nagylánya így már van gyakorlata az ilyesmiben. Ezért az elejétől fogva ő fürdeti a kicsit, ő ringatja többet, ő van fent vele éjszaka, ha nem alszik a kicsi stb.
Néhány ismerősöm szerint én felelőtlen vagyok amiért nem törődöm a gyerekkel.
De mit tegyek, ha egyszer a párom jobban ért hozzá?
Ezt a kérdést mégis miért tetted fel?! Azzal gondolom tisztában vagy, hogy a párod nem azért ért jobban a fiatokhoz, mert neki ő a második. Egyszerűen te nem akarsz hozzá érteni. De nem minden nő anya típus, ezért ne érezd magad kellemetlenül. Éljetek úgy, ahogy nektek a legjobb. Manapság nem ritka, hogy az apa megy el gyedre, marad otthon a picivel.
Viszont azért ne légy otromba, és ne gyárts elméleteket a másik, általános működésre. Azért mert nekem, anyának jó érzés nyugtatni a fiamat, felkeni hozzá, etetni, babusgatni, még nem lesz egy elkényeztetett anyámasszony katonája, anyuci pici fia.
Azért írtam ezt, mert valaki írta, hogy ha nem törődöm a fiammal akkor nem alakul ki szoros kötődés köztünk. Ezért írtam, hogy így nem leszek hárpia aki minden nőt elmar a fia mellől.
Szeretem én a kicsit, csak az apukája jobban tud vele bánni.
30 évesen is kötődöm az anyukámhoz. És nem lett hárpia,mert igazi anya volt!
Az apukám a mai napig tiszteli, szereti!
Ha nem tudod mit kell csinálni a gyerekkel, akkor miért nem tanulod meg, hogy mit kell csinálni? Minden anya elkezdi valahol.
Ha meg nem akarod megtanulni és nem is vagy oda annyira az anyaszerepért, akkor miért nem vártál még a gyerekvállalással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!