Mi a véleményetek arról, hogy az apuka akkor látja elősször a gyerekét amikor a kicsit hazaviszik a kórházból?
Figyelt kérdés
Szomszédasszonyom ezt akarja. Szerinte ez izgalmas.2013. nov. 16. 11:34
2/16 anonim válasza:
Ha ezt akarja, hát egészségére. De azért ne akarja az apukának megtiltani a látogatást, mert az már szemétség.
3/16 anonim válasza:
ugyan mi értelme lenne?
Zakkant szegénykém.....
Szép lenne ha én is csak akkor láthatnám a gyerekem először mikor hazaviszem
4/16 A kérdező kommentje:
Szerinte így nagyobb lesz a párja öröme.
2013. nov. 16. 11:44
5/16 anonim válasza:
"Szép lenne ha én is csak akkor láthatnám a gyerekem először mikor hazaviszem"
Hát, ja. Főleg ha mondjuk az anyja lennél. :D
6/16 anonim válasza:
Hát ez az ő dolguk.
Muszáj valamit gondolni róla? Nekem nem megy.:)
7/16 anonim válasza:
Igen, úgy értettem, mivel én nő vagyok, és már van egy gyermekem.
Szép is lett volna, ha azért nem akartam volna látni, mert úgy izgalmasabb.:D
8/16 anonim válasza:
Kérdező, az ő dolguk. Mondjuk ha a 3. nap megy haza a kórházból, akkor nincs benne semmi extraság, ha 2 hét után, akkor szerintem eléggé elképzelhetetlen. Bár végül is megesik ez évente sok százszor, elég hozzá egy influenzajárvány miatti kórházi zárlat.
9/16 anonim válasza:
Nekem fura kérés, de hát az én férjem is akkor látta először...
Rosszkor szültem, látogatási tilalom volt, oké, én kimentem a szülészetről a büfébe találkozni vele, de neki esélye sem volt feljutni, hogy akár csak monitoron át megnézze a lányát.
10/16 anonim válasza:
Mit gondoltok arról a személyről, aki a szomszédasszonya magánéletével foglalkozik, és nyilvános anonim fórumon vitatja meg azt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!