Szerintetek ő normális apuka? vagy csak én reagálom túl? (15l)
Az a helyzet, hogy az apukámat csak 11 éves korom óta isnerem.előtte egyáltalán nem érdekeltem.és 9 év után hirtelen egyszer csak megkeresett.apám világ életében bulizott.fontosabbak voltak neki a bulik meg a haverjaik mint én.a legelső alkalom mikor talalkoztunk elég ciki volt.anyamnak hisztiztem hogy em nem akarok vele sehova se menni.végül elvitt gyrosozni.hetente talalkoztunk.eleinte amíg volt penze elvitt mindenhová és így próbálta megvenni a szeretetemet.és mivel elég kicsi és naiv voltam sikerült.így ment ez egy évig.aztán összejött egy csajjal és
lett tőle egy öcsém.azota két hetente járok at.egy héten 1x felhív.ha nàla vagyok úgy próbal jofej lenni,h mindent megenged.gondolom mert bűntudata van a múlt miatt.vesz nekem általaba piat.de ruhará mèg ilyenekre azt hiszi h elég az a havi húsz ezer.megértem h próbal jofej lenni de csak szerintem nem a legjobb ahogy viselkedik
Akárhogy nézzük apád 100x normálisabb mint te.
Ahelyett, hogy örülnél, hogy próbálkozik...
20 ezer bőven elég egyetemistaként nem költök ennyit, így egy általános iskolás is megoldja.
Mi az igazi bajod,mert ez csak hiszti?
Nezd meg ezt a filmet utana gondolkozz el,hogy fogsz e meg panaszkdni
JA es ez a film minemdenkinek szol " A kutyakat lelovik,ugye?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!