Felelőtlen anyósomhoz szerintem jogosan nem engedem a lányomat de a férjem nem ért vele egyet?
Egy hete elvittem a lányomat anyósékhoz hogy vigyázzanak rá.
Hozzátápláljuk már, és adott a gyereknek töltött káposztát, viszont lányomnak körbe sebes lett a kis szája, kiderült hogy megrágta neki az ételt.
Fel vagyok dűhődve és jelenlegi gondolataim alapján soha az életbe nem engedném, de mivel nem tehetem ezt meg egy ideig nem megy, vagy csak velem de félóránál az sem lesz több.
Férjem nem ért velem egyet, főleg hogy úgy volt hogy anyós vigyázz rá egy teljes napot plusz egy éjszakát, de így édesanyámra hagyom, és ezt nem akarják.
Csak szerintem undorító egyrészt megfertőzni, és felelőtlen volt hogy így etesse a kislányomat.
Én két sokat megélt falusi öregasszonyt megkérdeztem.
Hát mindketten rosszullettek az ötlettől. Pedig nyolcvan felett van mindkettő.
Nálam mondjuk nem kellett arrébb menni a rokonságból, hogy bajos dolgok történjenek a lányommal. Drága nagymamám tömött bele kb négy evőkanál házi tejfölös paprikáscsirkeszaftot az akkor öt hónapos lányomba. Három napos intenzív elgázosítás és hasmenés lett a jutalmunk. Akkor elszégyellte magát a dédi. Főleg mikor meglátta a csajszi popsiját (képtelenség volt a hasmenés ütemében pelusozni).
Szerintem mutasd meg anyósnak a művét, hátha attól észhez tér. A férjeddél szemben is állj a sarkadra, mert TI vagytok azért a piciért a FELELŐSEK és a ti KÖTELESSÉGETEK vigyázni rá. Ha pedig olyasvalakire bízzátok, aki nem fogadja el azt hogy mit engedtek és mit nem a gyereknek, az csak egyszer az anyós hibája. Utána már a tietek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!