Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vagy mi védi meg a tisztességesen gyerektartást fizető édesapát az anyuka felelőtlen költekezéseitől?
A gyerektartás szent és sérthetetlen és arra költi az anya, amire akarja, beleértve a családi pótlékot.
A pénzügyi intelligenciája egyenlő a nullával és nem jön ki a pénzből. Mindenütt azt mondják, amíg a gyerekeken nem látszik semmi, nem foglalkoznak vele. Mit tehet az Apa? Fizessen asszonytartást gyerektartás címen?
Miért nem lehet elszámoltatni az anyát?
Konkrétumot írjál légyszíves!
Egyébként ha a gyerek rendezve van,vagyis tiszta,tiszta ruhákban jár,van mit ennie,és normális körülmények között él akkor nem beszélhetünk felelőtlen költekezésről.
Remélem nem az szúrja a szemed,hogy anyuka esetleg vesz magára néhány ruhát vagy fodrászhoz jár...
Mire költ az ex, ami annyira felelőtlen lenne, valamint mennyi tartásdíjból, és hány gyerek van.
Tudod az exem folyton azzal nyaggatott, hogy én az ő pénzéből veszek magamnak mindent, még a cigimet is. Egy percre se akadt le a témáról, mert ugyanaz volt a véleménye mint neked. Felelőtlen költekezés. Az nem igen érdekelte, hogy a 2 gyerek után járó tartásdíj sokszorosát kerestem, csak az amit ő gondolt. Levezettem neki a dolgokat, azután kussba maradt.
Persze lehet, hogy te irreálisan magas összeget fizetsz, akkor no komment, de azért levezetem neked is.
Amit én kapok a fiúk után az 25000 / fő
Ez egy gyerekre 807 Ft/nap
Reggeli 4 szendvics kb 300 Ft + innivaló
Menza napi 480 Ft
Ebből az következik, hogy a reggeli+menza elvitte a tartásdíjat, és a gyerek még nem evett este, nem evett hétvégén, nem öltözködött, nem fürdött, nem használt áramot, nem kapott tanszereket, nem ment kirándulni, nem vett részt programokon.
Ennyit a fene nagy tartásdíjról meg az exek felelőtlen költekezéséről. Egy gyerek alaphangon belekerül ha átlagos szinten él, kb 70000 Ft-ba. Persze nálam kamaszokról beszélünk, nem kis óvodásról.
Szerintem vádaskodás helyett számolj utána a kiadásoknak. Ha az anya csak egyszer elengedi moziba a gyereket havonta, már elment kb 5 ezer forint.
Ezenkívül kérdezném még, hogy a kötelezőn felül mibe szállsz még be.
Iskolakezdés, esetleg ha kell szemüveg stb.
Nálunk exem semmibe, mégis veri magát. Remélem nálatok nem ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!