22 hónapja a férjem börtönben van, a büncselekményt nem mellettem követte el, 3 éve vagyok a felesége, még a volt felesége mellett csinálta, ti mit tennétek? 22 hónapja várom tisztességesen, 2012 augusztusában fog szabadulni.
Mivel kapcsolatban mit tegyél?
Megcsald e, elhagyd vagy várd türelemmel?
Ezerféle élethelyzet van, igy ezerféle válasz.
Nem mindegy,hogy miért van börtönben? Ha ennyit kapott,akkor komoly bűncselekményről lehet szó.
Végig gondolnám,ha kiszabadul lesz-e esélye munkát találni és tisztességesen élni? Vagy majd nekem kell eltartanom?
Ha betörés,gyilkosság,drogterjesztés stb.a bűne,akkor tudnod kell,hogy a börtön nem fogja megváltoztatni. Sőt,inkább "kiokosodik",és újabb bűncselekményt követ majd el.
Ne a szerelem döntsön,hanem a józan ész.
Tudtad mikor összejöttél vele?
Mert az nem mindegy.
Mit követett el?
Kedves Kérdező! legyél hozzá hűséges, megértő, kedves, szeretettel várd- érezze ezt, és tudja is!
ez meghozza gyümölcsét: a letöltött büntetés után új, tiszta életet kezdhet, és az jó.
Boldogok lesztek - ez adjon erőt, kitartást.
Kívánom, hogy ez a nagyon nagy, hősiességet igénylő feladat- egy lélek megmentése - sikerüljön Neked!!!
Attól függ miért ül.
Ha azért mert megvert egy öreg nénit 3200ft-ért és egy tyúkért vagy bármi eröszakot követett volna el, akkor menne a levesbe.
Viszont, ha a dót csalt volna vagy sikkasztott volna, akkor megadnám neki az esélyt.
Mindenki leszólhat, de a mai világban nem lehet becsületesen megélni és ha Nekem is lehetöségem nyílna egy nagyobb összeget elsikkasztani, hát bizony leülném érte azt a pár évet. Ebben a rothadt világban már úgyis csak az számít, hogy mennyi pénze van az embernek, söööt még talán "rosszfiúnak" is betitulálnak.
én is arra lennék kiváncsi, hogy miért ül és tudtad e mielőtt hozzá mentél.
és persze, mi történt most, hogy felmerült benned a kérdés, előtte úgy gondoltad megvárod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!