Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szocpol 2012? Miben fog változni?

Szocpol 2012? Miben fog változni?

Figyelt kérdés

Először is tudom,hogy még nem hatályos.

Elolvasva a javaslatot láttam,hogy utólagos fizetés van.Ez a réginél is így volt?

Mi kezdőrészletként szerettük volna igénybe venni.Akkor ez nem lehetséges?

2011. okt. 21. 18:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, régen is akkor járt, ha már megszületett a gyermek. Ki volt adva az is, hogy mennyi időn belül kellett az első, illetve második gyereknek megszületni.

Ismertem ugyanis egy párt, ők 3 gyereket vállaltak és utólag előtörlesztettek a szocpolból. Nektek is előbb legyen valami indulótőkétek, utána vegyetek fel hitelt... És majd később lehet előtörleszteni a szocpolból.

Előre még jó, hogy nem adják a pénzt, mert mi van, ha nem lesz semmi? Vissza nem lehetne venni csak úgy a pénzt, mert az emberkék érvelhetnének azzal, hogy egészségügyi okból kifolyólag nem jött még össze a baba...

2011. okt. 21. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!