Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 22 hónapja a férjem börtönben...

Lilla ágnes kérdése:

22 hónapja a férjem börtönben van, a büncselekményt nem mellettem követte el, 3 éve vagyok a felesége, még a volt felesége mellett csinálta, ti mit tennétek? 22 hónapja várom tisztességesen, 2012 augusztusában fog szabadulni.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 07:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

09:18-as újra: Kedves Kérdező!

A kedvesed megkapta a földi igazságszolgáltatástól a büntetését, letölti. Az égi igazságszolgáltatás NEM a mi dolgunk. De a Jóisten azt nézi, ami a lélekben bennt él, romolhatatlanul..

Nagy feladatot kaptál: hogy megments egy lelket attól, hogy amiért egyszer bűnt követett el, és bűnhődött, továbbra is úgy nézzenek rá, mint aki bűnös, és itélkezzenek felette. Ez nem az emberek dolga, ezt rosszul teszik. és ártanak annak, aki LETÖLTÖTTE büntetését, és megjavulni akar.

Ami dolgunk, hogy szeretettel forduljunk az emberek felé, hogy ha bajban van, ha elesett, szomorú, segítsünk, vígasztaljuk.

Nehéz neki, és nagyon nehéz Neked is.

De ha szerettel fordultok egymás felé, ha segítitek egymást, a szenvedés kiégeti a rosszat lelketekből, és tisztán szépen élhettek, és állhattok meg majdan az Úr előtt.

Legyél hűséges hozzá, és ezt mondd, írd neki,gyakran, hogy ne csüggedjen, mert sötét helyen van,

és oda Te tudsz most fényt, remény vinni!!!

Nagyon hősies a feladatod, szeretettel és kicsit meghatódva gondolok Rád.

-AnonimAnna

2011. ápr. 23. 13:04
 12/22 anonim ***** válasza:
44%
Soha nem tudnék egy börtönviselt ember oldalán élni! De kinek a pap, kinek a börtöntöltelék.
2011. ápr. 24. 00:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Drága kérdező!

Te is válaszolhatnál ne csak mi neked........

2011. ápr. 24. 09:02
 14/22 A kérdező kommentje:
sziasztok nagyon szépen köszönöm mindenkinek a véleményét először is tudnotok kell hogy nem teljesen tudtam az igazságot és 23 hónapja várom és nem tüntfel senki ami miatt feltettem ezt a kérdést csak tudnotok kell hogy egyedül albérletben nagyon nehéz megélni csomagot küldeni és beszélőre járni és azért merült fel bennem ez a kérdés mert el vagyok keseredve 5 éve vagyunk együtt és szeretem ez igaz de igazán nem tudom hogy mi vár rám ha kijön és nagyon sok ismerősöm mondja hogy buta vagyok hogy várom és ezért voltam kiváncsi más emberek véleményére köszönöm mindenkinek de most teljesen összezavartatok köszönöm szépen sziasztok
2011. ápr. 24. 17:12
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
mennyit lopott? gondolom többtízmilliós nagyságrendet, ha évekre becsukták. te meg azért várod meg mert gondolom megvan valahol az ellopott pénz, aztán gazdag lesz ha kijön
2011. ápr. 24. 21:32
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

előző:magadból indulsz ki, nyilván te ezt tennéd!

(ha hallgattál volna, okosabb marattál volna)

------

Tarts ki mellette! Írjál neki sokat, írd meg, hogy hiányzik és vársz rá, a szeretettől megjavul.

2011. ápr. 24. 21:47
 17/22 anonim ***** válasza:
20%

igen, valószínű :D

ezért nem loptam még életemben még 1 papírlapot sem sehonnan

2011. ápr. 24. 21:51
 18/22 anonim ***** válasza:

asdfvb -de nem ez volt a kérdés. És az sem, hogy mit fantáziálunk bele egy nehéz helyzetben lévő kérdező életébe. És az sem a feladatunk, hogy kiváncsiskodjunk, és az sem, hogy itélkezzünk fölöttük- azt megtette a bíró, és megteszi az élet végén az Égi bíró.

Hűséget esküdött szerelmének: de egy bűn és büntetése elszakította, egy időre.

Kérdező: a háborúban lévő katonákat sokáig várták a hitvesek. És ha hazajöttek egyáltalán, volt aki féllábbal, lelkileg összetörve, sebesülten.

Akit nem vártak meg? azzal mi történt?

Akik vártak hűséggel utána boldogultak együtt.

2011. ápr. 24. 23:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi volt a bűncselekmény?
2011. ápr. 25. 09:34
 20/22 A kérdező kommentje:
a büncselekmény önbíráskodás volt és tényleg fantáziálsz mert nincsen seilyen milliok mert akkor nem lennék kétségbeesve és nem albérletben laknék néha még az is nagy gondot jelent hogy egy jelentéktelen csomagot tudjak neki küldeni sajnos és nem kell itélkezni mert nem ez volt a kérdésem a többieknek köszönöm szépen a válaszokat és hogy ki álltak melletem a börtönben mindenkinek van egy téglája sziasztok
2011. ápr. 25. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!