Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vagy mi védi meg a tisztességesen gyerektartást fizető édesapát az anyuka felelőtlen költekezéseitől?
A gyerektartás szent és sérthetetlen és arra költi az anya, amire akarja, beleértve a családi pótlékot.
A pénzügyi intelligenciája egyenlő a nullával és nem jön ki a pénzből. Mindenütt azt mondják, amíg a gyerekeken nem látszik semmi, nem foglalkoznak vele. Mit tehet az Apa? Fizessen asszonytartást gyerektartás címen?
Miért nem lehet elszámoltatni az anyát?
"Most 40000 Ft a rezsink egy viszonylag nagy lakásban. Az a 70000 elég durván hangzik. Egyébként tisztába vagyok a kiadásokkal és hogy mindig van valami plusz, hisz 2 éve én tartom el a családot és fizetem a szülinapi buli költségétől kedve a zokniig mindent. Sokan örülnétek, ha ilyen férjetek lett volna. "
Hát lehet, hogy sokan örülnének, én biztos hogy nem. Tipikus válunk mindenért az asszony a hibás, én szent vagyok, ő a költekező utolsó senkiházi aki még csak nem is takarít, meg még az utolsó fillért is elherdálja felfogás.
Áruld el nekem, hogy egy 4 fős család két kicsivel, hogy jön ki rezsi szinten 40 000 -ből?
Már bocs, de mi 4-es csak 16-ot fizetünk havonta villanyra. A víz a mosások mosogatás és tisztálkodás miatt 12 m3 ami itt több mint 8000 Ft. A fűtés télen minimum 20. Akkor még nem telefonáltunk, nem néztünk tv-t, nem neteztünk, és ami a rezsi kiadáshoz hozzátartozik szerintem nem utaztunk.
Ahhoz, hogy nektek elég legyen minderre 40 ezer, igencsak meg kell húzni a nadrágszíjat. Hol itt a herdálás?
Amúgy a kérdésedre azért nem kapsz választ, mert nincs! Senki nem fogja asszonykádat elszámoltatni a mai rezsi és élelmiszerárak mellett sz.ros pár ezer forint miatt. Az amit Te fizetsz, semmire nem elég.
Aki meg ilyen rossz véleménnyel van a saját feleségéről, az jobb ha csöndben marad, mert önmagát minősíti. Miért vetted el, miért csináltál neki gyereket. Ha annyira rossz, akkor te választottál nagyon rosszul. Gratula.
Az utolsó mondatod teljesen jogos!!! Persze én tudom rá a választ, de ezt nem itt és nem most fogom közzétenni! ;)
Elektromos sütőnk van, igaz nem vasal a volt feleségem.
9000 szokott lenni leosztva 12 hónapra.
7000 körül a víz és ez lehetne kevesebb ha nem fél óráig tusolna a volt feleségem.
Nincs összehúzva a nadrág. Spórolás nélkül ennyi nálunk.
Szerintem inkább nálatok lehet pazarlás. Vagy sok hűtötök van, vagy régi és sokat fogyaszt.
Gáz leosztva 8000 Ft. Egészségesen fűtünk télen. Mondjuk a fűtést a lakás egyéb adottságai is befolyásolják.
"Aki gyes-en van, az is dolgozik, méghozzá éjt nappallá téve! Tehát neki sokkal sokrétűbb a feladata, és sokkal nehezebb. Ő nem teheti le a lantot, amikor lejárt a 8 óra"
Apa sem teheti le a lantot csak az egyik munkahelyről megy a családi munkahelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!