Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Felelőtlen anyósomhoz szerinte...

Felelőtlen anyósomhoz szerintem jogosan nem engedem a lányomat de a férjem nem ért vele egyet?

Figyelt kérdés

Egy hete elvittem a lányomat anyósékhoz hogy vigyázzanak rá.

Hozzátápláljuk már, és adott a gyereknek töltött káposztát, viszont lányomnak körbe sebes lett a kis szája, kiderült hogy megrágta neki az ételt.

Fel vagyok dűhődve és jelenlegi gondolataim alapján soha az életbe nem engedném, de mivel nem tehetem ezt meg egy ideig nem megy, vagy csak velem de félóránál az sem lesz több.

Férjem nem ért velem egyet, főleg hogy úgy volt hogy anyós vigyázz rá egy teljes napot plusz egy éjszakát, de így édesanyámra hagyom, és ezt nem akarják.

Csak szerintem undorító egyrészt megfertőzni, és felelőtlen volt hogy így etesse a kislányomat.

2014. aug. 20. 16:29
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
97%
Pl herpesz. De bármilyen fertőzést elkaphat így, meg amúgy is nagyon undorító. Legalább turmixolta volna össze géppel. Nem normális.
2014. aug. 20. 16:44
 12/44 omba ***** válasza:
96%

Fehér emberi világban nem szokás a másiknak megrágni az ételt.

A gyerek meg kicsi, ha jól értem, minek neki töltött káposzta.

De tényleg, a férjed az aggasztóbb.

2014. aug. 20. 16:44
 13/44 anonim válasza:
98%

Mondjuk akár egy herpes fertőzés, aminek a vírusa a kedves anyósban jelen van tünet nélkül, de egy pici gyerek gyenge immunrendszere miatt az így átadott vírus látható fertőzést okoz.

Az én anyósom se jobb, és nálunk is a "tökös" párom nem mer szembeszállni vele a gyerekünk érdekében sem, ha őrá van bízva, rögtön valami baj történik a kisfiammal, és rohadtul nem zavartatják magukat! Én is már csak édesanyámra bízom, ez miatt vannak veszekedések, de ott biztonságban van, és kész, nem érdekel mit mocskolódnak ez végett, a gyerek veszélyeztetve van az anyósomnál. Meg kell mondjad nekik, nincs más lehetőség, szembeszállni, de először a férjedet kell meggyőzni ész érvekkel, hogy nem rosszindulatból nem hagyod az anyjára a gyereket

2014. aug. 20. 16:45
 14/44 anonim ***** válasza:
10%
Valo szinu anyosod nem akart roszat csak o a regi modi asszony lehet .... ahogyan irta az elozo hozza szolo is regen igy etetek a gyereket.. anno engem is valo szinu sok valaszolot is....ezt szerintem szepen is meglehet beszelni anyosal hogy az a vilag mas volt mint most!!!most modernebb stb.... es fertozest kapot??lehet csak jol eset a gyereknek a toltott kaposzta!!!! En ha valamit megeszek vagy valaki utan veletlenul iszok tiszta herpeszes a szam!!! Probald korigalni megbeszilnj anyosal...mert tudod meg lehet ra majd szukseged bar mi teren!!! Rlhiszem kellemetlen ez neked mint anya...de melleted is lehet barmi baja a gyereknek...pl el esik betorik a szaja stb... ettol fuggetlenul nem lesz rossz anya!!!!! Kis balestek tortenek!!gondolom elso gyereked????vo dold anyos helyzete magadat biztosan neki is kellemetlen megalazo ez foleg ha nem tole kapta a fertozest hanem csak herpesze van... mert maga a herpesz is lehet fertozeses stb....
2014. aug. 20. 16:49
 15/44 anonim ***** válasza:
93%

A 8-as válaszolón besírtam :D

Az mondjuk szomorú, hogy a férj nem érti mi ebben az undorító. Az biztos, hogy megmondanám az anyósnak, hogy ez volt első és utolsó, hogy így adott ételt a gyereknek. Amúgy már az is érdekes, hogy egy ekkora gyereknek mióta adunk töltött káposztát? Had fújja fel a kis hasát, mi?Néha el sem hiszem, hogy milyen emberek vannak.

2014. aug. 20. 16:56
 16/44 anonim ***** válasza:
70%
42%-os ... téged miért nem tiltanak már ki innen?
2014. aug. 20. 16:58
 17/44 anonim ***** válasza:
88%
Az én sógornõm meg füstölt kolbászt adott a 3hónapos unokájának.Amiért szóltam még huzta a száját is rám.
2014. aug. 20. 17:00
 18/44 anonim ***** válasza:
56%
Mekkora a gyerek?
2014. aug. 20. 17:00
 19/44 anonim ***** válasza:
19%
65% os tėged kėne ki tiltani,ugyanis te hasznos tanàcsot nem tudsz adni max csak valaki vàlaszàt felūlbiràlni olyan vagy mint valami kapitàny:))))elegė megkeseredet lehetsz!!
2014. aug. 20. 17:03
 20/44 anonim ***** válasza:
75%

Nekem már az is undorító amikor a szülők szájra adnak puszit a gyereküknek. Főleg mikor az apuka a fiának!!

Szerintem ma már minden háztartásban van botmixer vagy turmixgép, vagy legalább egy kib.szott villa, amivel összepélesíthette volna, amúgy meg szájfertőzés is lehet. De eleve ilyen kicsi gyerek nem is hiszem hogy ehet töltött káposztát. Na mindegy, ettől függetlenül nem tartom jó megoldásnak hogy többet ne vidd át hozzájuk, de itt a párodnak kéne lépnie, mert kicsit kellemetlen amikor a nőnek fel kell szólalnia az anyósa ellen (ő az idősebb, ő az okosabb, szebb, jobb meg minden, nagyon nehéz velük beszélni). Azért azt kipróbálnám mit szólna a férjed ha megrádva adnád elé a kaját. Valszeg anno neki is így adta az anyja, lehet neki is tök természetes ez.

2014. aug. 20. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!