Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kérdezi minden alkalomma...

Miért kérdezi minden alkalommal a párom hogy mi mit ettünk,mit főztünk?

Figyelt kérdés

Heti 1 alkalommal biztosan beszél párom a szülőkkel, de változó. Nagy átlagban 7 napból 2szer. Ez még átlagos DE(!)-nincs olyan 4-5 perces hívás ahol az anyja ne kérdezne rá az ételre,ebédre. Hogy a fia mit vitt a munkaba,én mit ettem.. Tudja hogy ketten közösen főzünk így szeretjük. Miután összeköltöztünk nem erőltette,nem hozta ide a kajákat meg nem erőszakoskodott. Ezért nem értem mi ez,attól fél hogy nem tudok főzni vagy éhezünk vagy csak kedves érdeklődés. De így már fura, heti 2x ha beszélnek akkor 2x kérdezi,ha heti 1x akkor 1x ha pont 3x beszélnek a végén mielőtt letenné a "kagylót" megkérdezi a párom.

Olyat sose kérdez hogy mi hány forint,ki fizette ki,mennyibe került,és sose kérdez ilyet hogy heti hányszor mosok..Tehát nem beteges csak fura.

2020. máj. 25. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
Ma már bármit meg lehet tanulni az internetről, a főzés pedig csak gyakorlás kérdése. További sok boldogságot a pároddal, és kívánom legyetek sokáig boldogok! Szia 😘
2020. máj. 26. 22:10
 72/87 A kérdező kommentje:
Nagyon köszii! Viszont kívánom Neked! 😍😍😘😘
2020. máj. 26. 23:30
 73/87 anonim ***** válasza:
Na látod, nem is vagy Te empátiátlan. ;-) 😀
2020. máj. 27. 09:55
 74/87 A kérdező kommentje:
😇😇😇
2020. máj. 27. 10:53
 75/87 anonim ***** válasza:
Tőlem Anya kérdezi mindig, tudom hogy azért mert itthon mindketten szakácsok vagyunk szakmailag és inspirálódik :)) sosem zavart ez.
2020. máj. 27. 23:17
 76/87 anonim ***** válasza:
17%

Nálunk is ez volt az anyós becsípődése évtizedeken át, meg az etetés.

Minden kérdés a kaja körül forgott, hogy a prüntyőke kisfia jóllakott-e?

Én azt láttam, hogy az egyetlen terület, ahol érvényesülhetett a konyhája volt. Nem volt soha szép, csinos, okos, fos irodai zombi munka... de a konyha! Ott királynőnek érezhette magát, mondjuk teljesen átlagosan főz, tipik magyaros zsírban tocsogós, pörköltes, lisztes hízlalós, egyen ízű kaják.

De bár ez lett volna vele a legnagyobb gond, hogy sztárséfnek képzeli magát, aki ha nem lenne, a fia éhenhalna.

Sajnos egy állat, gyökér személyisége is volt, van.

2020. máj. 29. 13:18
 77/87 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam a véleményeiteket! Ezek vélemények ill. tények. Én se vagyok egy konyha ördöge, de anyós-jelöltem berögzötten azt hiszi h ő az isten a konyhában..Fasírt,főzelék,káposzta minden mennyiségben amit rühell a fia,3 hozzávalós gagyi sütik és agyonpárolt zöldség amit szintén ki nem állhat a fia, ezekben ki is merül a tudása de szentül meg van róla győződve h hihetetlenül jól főz. Kirak elénk egy 25 percet kevert sütit és azt várja h lehasaljunk előtte. Én sokszor nem is kérek csak inni.
2020. máj. 29. 14:59
 78/87 A kérdező kommentje:

Nem várja senki tőle h mindig Sacher tortát vagy csoki suflé-t készítsen de úgy viselkedik mintha a világ legjobb dolgait főzné. Tiszta röhely. Én fapofával alig bírom ki nevetés nélkül. Mert én a rizsfelfújtam után nem vártam el páromtól hogy leboruljon előttem mint az istenek előtt. Tehát kész vicc. Mi anyámmal jót nevetünk egymáson ha vmit elcseszünk. Amikor isteni finom akkor meg nem plakátoljuk ki vele a várost mint anyós kb..

Legutóbb ki nem találjátok mit kérdezett telefonba a páromtól hogymit ettünk. Mondta a korábbi kaját..mert aznap rendeltünk! De az bűn..ugye.

2020. máj. 29. 15:04
 79/87 anonim ***** válasza:
Nem tudom ezen mit vagy kiakadva. Én 22 éves vagyok, a párommal lakom együtt és tőlem is mindig megkérdezik a szüleim, hogy mit főztünk, ha épp beszélünk. Na és akkor mi van? Megválaszolom 1 perc alatt, általában a válasz ennyi: az jó/finom, téma lezárva. Érdekli őket, ennyi az egész + én válogatós is voltam, gondolom ez is közrejátszik, lehet a pároddal is ez van.
2020. máj. 31. 13:29
 80/87 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus "nem tudok miről beszélni, ezért töltelék kérdéseket teszek fel" alkat. Olyan mint mikor egyes emberekkel nem lehet másról, mindog ugyan oda lukadtok ki. Pl folyton politizál vagy panaszkodik. Idegesítő és sekélyes.
2020. máj. 31. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!