Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kérdezi minden alkalomma...

Miért kérdezi minden alkalommal a párom hogy mi mit ettünk,mit főztünk?

Figyelt kérdés

Heti 1 alkalommal biztosan beszél párom a szülőkkel, de változó. Nagy átlagban 7 napból 2szer. Ez még átlagos DE(!)-nincs olyan 4-5 perces hívás ahol az anyja ne kérdezne rá az ételre,ebédre. Hogy a fia mit vitt a munkaba,én mit ettem.. Tudja hogy ketten közösen főzünk így szeretjük. Miután összeköltöztünk nem erőltette,nem hozta ide a kajákat meg nem erőszakoskodott. Ezért nem értem mi ez,attól fél hogy nem tudok főzni vagy éhezünk vagy csak kedves érdeklődés. De így már fura, heti 2x ha beszélnek akkor 2x kérdezi,ha heti 1x akkor 1x ha pont 3x beszélnek a végén mielőtt letenné a "kagylót" megkérdezi a párom.

Olyat sose kérdez hogy mi hány forint,ki fizette ki,mennyibe került,és sose kérdez ilyet hogy heti hányszor mosok..Tehát nem beteges csak fura.

2020. máj. 25. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:

Nem nem a párom anyja az én párom. Vagy mi van?

A párom a párom az anyjának a fia. És a párom anyja aki mindig rágyógyul arra h mit ettünk.. Na és nincs semmi étel allergiája egyikőnknek sem. :) De mi sose kérdezzük h ők mit ettek! Sosem! Egyszer elkezdem és heti 2x felhívom mit főzött..kiakadna. 😂 Nem amúgy..

2020. máj. 25. 19:45
 22/87 A kérdező kommentje:

Szóval xD nem a párom kérdezi mit ettünk (heti 2x) hanem az ő anyja. De mi is az előző vagy a következő menüt mondtuk!!-amikor pont vasárnap 2kor hívta beszéltek majd "mit ettetek?" Ott állok pizsamában 2 lábassal a kezemben meg a pulton előttem a nyers csirke..

Párom" hát anyu, csirkepörköltet ettünk nokedlival és ubi salival"

Anyuka"ó az jó fiam,jót ettetek"

Akkor jó. 17:30 ra le is ültünk ebédelni. Addig evett müzlit..

2020. máj. 25. 19:49
 23/87 anonim ***** válasza:
92%

remélem nagyobb gondod nem lesz az életben :D

komolyan nem mindegy h a párod miről beszél vele? vagy direkt hallgatózóól h mit beszélnek? komolyan mondom ereszd már ezt a témát mert abszolute nem fontos

komolyan ritkán látja megszakad a kapcsolat félig meddig, lilája nincs miről beszéljen vele. talán kérd meg a párod h meséljen neki pár dolgot. pl hétvégi kirándulás. vagy más program.

nem tudom milyen időközönként mentek de lehet megérné most pici többet menni. bajod nem lesz. max ha nincs kedves menjen csak a párod - összenőve nem vagytok nem?

2020. máj. 25. 19:51
 24/87 A kérdező kommentje:
Összehegesztettem magunkat. 😭 Igen, hallgatóztam. És nyers csirkemell volt nálam. És izgultam mert a kaja tényleg fél6ra lett meg. Kikészültem volna ha az anyja megtudja..
2020. máj. 25. 19:55
 25/87 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit nyugodj meg és dolgozz azon, hogy ne mindig a rosszat feltételezd a másikról.

Az emberek szoktak ételekről beszélgetni, ha külön vagyunk a párommal, mi is megbeszéljük, hogy ki mit ebédelt, esetleg kipróbált valami újat, amit készítsünk el...

Semmi rossz nincs ebben. Egy téma, mint az időjárás, vagy “Mit csináltatok ma?”.

Meg mi az, hogy elkészítené, hogy az orrod alá dörgölje?!

Ne legyél ilyen negatív...

Az emberek megosztják egymással a recepteket, sőt, kóstolót is visznek, vagy változtatnak a recepten.... nem minden arról szól, hogy szemétledjünk...

A leírásod alapján anyósod nem adott okot ilyen feltételezésekre, téged csak a puszta létezése is idegesít. Ne mérgezd a kapcsolatot azzal, hogy fennakadsz olyan apróságokon, hogy mit kérdez telefonon... (főleg, ha nem magánjellegű a dolog...)

2020. máj. 25. 20:00
 26/87 anonim ***** válasza:
94%
Csak az lehet, hogy valami rettenetes rosszban sántikál...
2020. máj. 25. 21:37
 27/87 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező semmi csak a kérdesed olvasd el aki csak ennyit olvas az azt hiszi a párodról van szó. Érted? Ezért írtam hogy elírtad. Bár azt nem értem hogy a párod kérdezi anyukája nevében de a párod is tudja mit kajáztatok. Nem? Vagy te kajáztál helyette is? 🙂
2020. máj. 25. 22:04
 28/87 anonim ***** válasza:
82%
Igy a leiras alapjan csak szerintem anyuka otleteket gyujt hogy mi ujjat foztetek mert lehet kifogyott az ötletekből.
2020. máj. 25. 22:05
 29/87 anonim ***** válasza:
93%
#8: Ez ugyanaz a csaj. Baromira unalmas már.
2020. máj. 25. 22:08
 30/87 A kérdező kommentje:
#29 A-a. Mert én elvárom h megkérdezzék hogy vagyok. :D De legalábbis..jól szokott esni. De ez a főzősdi nagyon sok helyen szembejön velem. Mindeb idősebb korosztály erről beszél a gyerekeinek.
2020. máj. 25. 23:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!