Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért kérdezi minden alkalomma...

Miért kérdezi minden alkalommal a párom hogy mi mit ettünk,mit főztünk?

Figyelt kérdés

Heti 1 alkalommal biztosan beszél párom a szülőkkel, de változó. Nagy átlagban 7 napból 2szer. Ez még átlagos DE(!)-nincs olyan 4-5 perces hívás ahol az anyja ne kérdezne rá az ételre,ebédre. Hogy a fia mit vitt a munkaba,én mit ettem.. Tudja hogy ketten közösen főzünk így szeretjük. Miután összeköltöztünk nem erőltette,nem hozta ide a kajákat meg nem erőszakoskodott. Ezért nem értem mi ez,attól fél hogy nem tudok főzni vagy éhezünk vagy csak kedves érdeklődés. De így már fura, heti 2x ha beszélnek akkor 2x kérdezi,ha heti 1x akkor 1x ha pont 3x beszélnek a végén mielőtt letenné a "kagylót" megkérdezi a párom.

Olyat sose kérdez hogy mi hány forint,ki fizette ki,mennyibe került,és sose kérdez ilyet hogy heti hányszor mosok..Tehát nem beteges csak fura.

2020. máj. 25. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
83%
A kürtős kalácsot a sütőben sütöm, sörösdobozt betekerem alufóliával, arra a tésztát. Pedig a vadas is egyszerű, semmivel sem bonyolultabb mint a fasírt. De ennyire nem kell komolyan venni a főzést, hogy sírva fakadsz miatta. Senkinek nem sikerül elsőre.
2020. máj. 26. 16:19
 62/87 anonim ***** válasza:

Ne parázz rá szerintem sem ennyire. Lehet, hogy azért frusztrál a kérdés, mert be vagy kicsit feszülve miatta, vagy feladatként éled meg a dolgot. Ugye, ahogy a barátod is mondta, hogy a feleséggé válásos izé. Gondolom tudat alatt idegesít és így rosszul jön le az érdeklődés

Engedd el, csak kérdezi. Kb az a szint, hogy amúgy mizu.

2020. máj. 26. 17:02
 63/87 anonim ***** válasza:
2020. máj. 26. 17:28
 64/87 A kérdező kommentje:

Köszi a receptet!! Szuper! 😍😍

Igen! Teljesen ki vagyok emiatt. Nem ez az egyetlen dolog "kell" hogy feleség legyek de neki számít.. Azt mondta ez neki egy fontos rész egy házasságban és szeretné ha majd a felesége lennék és heti 2x azért főznék. Meg ő is. Nem teljesíthetetlen és nem csak emiatt lépünk egy fokot a kapcsolatban de nagyon bánt h nem vagyok egy nagy konyhatündér.. Erről anyósjelölt nem tud hogy ez téma már. Fogalma sincs mikor és akarunk e házasságot. Majd HA van mit: mondjuk..Addig minek beszéljünk. De ha így megy hiába vagyok csinos,tanulok,mosok,takarítok meg kedves is!-ha nem jó az ebéd..cseszhetem. Nem csak eszik a párom (nem is kövér,teljesen átlag súlyú sőt vékony is sztem) de valamiért főzzek jól.

Már néhányszor megdícsért és evett többet+vitt munkába. Ez olyan jól esett. :D

2020. máj. 26. 19:00
 65/87 anonim ***** válasza:

Szívesen.😘

Nézhetnél főzős videókat is, hátha jobban menne.

2020. máj. 26. 19:11
 66/87 A kérdező kommentje:

😍😍😍😍😍

Ahh.. már annak is örülök ha ronda de finom az étel. Hogy leszek feleség... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Hogyan?

Valami pozitívat kell még tennem. Ezek megvannak: elviselem a rokonai bagatell dolgait havi 1x 2,5 órára :D keveset panaszkodok, nem híztam! tartom az alakom. Figyelek magamra kedves vagyok, nem szapulom mindenért. Ha támad egy ötlete támogatom akkor is ha baromság XD végigcsinálom vele. Még biciklizni is elmentem 12 Km.t nem éreztem a seggem de na.. És megmondtam h leány fejjel nem fogok szülni :D ugyhogy ennyi. De azt mondta addigra feleség leszek csak főzzek is.

😩

2020. máj. 26. 19:24
 67/87 anonim ***** válasza:
63%
és a párod mit tesz érted, hogy a Férjed lehessen? Magadnak akarj megfelelni, és ő meg szeressen úgy ahogy vagy. Nem nehéz a főzés, hidd el, egy-kétszer rosszul sikerül de majd belejössz.
2020. máj. 26. 19:27
 68/87 A kérdező kommentje:
Sok lelki,anyagi,emberi segítséget. Mindenben számíthattam rá kamaszkorom óta.. Ő készített fel a vizsgákra,elvitt ha máshogy nem tudtam volna A.ból B.be jutni. Depresszióból kirángatott. :) Szeretnék lépni egy fokot. Végre beszéltünk erről is! Várom nagyon. Dehát ez a főzés. Köszi a segítséget 😍😍♥️
2020. máj. 26. 19:31
 69/87 anonim ***** válasza:
Nézz videókat, amúgy honnan tanulsz főzni? Szívesen ❤
2020. máj. 26. 20:50
 70/87 A kérdező kommentje:

💞💞💞

Páromtól (jól főz de mindig nem hajlandó) 😂😂😂 meg anyukám és mamámtól.

2020. máj. 26. 21:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!