Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden macska aljas szemét dög?

Minden macska aljas szemét dög?

Figyelt kérdés

Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...

Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?

2012. febr. 21. 09:05
 71/109 anonim ***** válasza:
0%

69

Tudod mi erre a legjobb orvoság hogy ha nem engeded a konyha közelébe amikor hust darabolsz!akor a ház másik végébe teszed hogy ne éreze a szagot és becsukod az ajtókat!akkor biztos nem fog galibát okozni.

Milyen fajta?Lehetne diétáztatni egy kicsit!

Ha meg a pszihológiát nézük akkor meg látszik ki a domináns nálatok!Meg kellene mutatni ki az úr a házban!:D

2012. febr. 21. 20:05
 72/109 anonim ***** válasza:
0%

Nagy macska, nem kövér, nincs rajta mit diétáztatni.

A macska nem falkaállat, nincsen dominancia.

Lehet, hogy egy 300 négyzetméteres házban működik, de se nem süket, se nem hülye, tudja, hogy mit csinálok és mint mondtam, ha valahova bezárom, akkor visít és tépi az ajtót.

Mindenesetre érdekelne, hogy mutassam meg neki, hogy ki az úr szerinted? Ez nem egy kutya.

Tudom, hogy a kutyáknál divatos most ez a falkavezérezés, de hidd el egy macskánál egyik divatos kutya módszer sem működik. A macska leszarja, ha "kirekesztelek a falkábólt" játszol, mivel azt se tudja mi fán terem, úgy van vele, hogy de jó, le se szarja a fejem, akkor lopok valamit magamnak.

2012. febr. 21. 21:06
 73/109 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg verjem össze? Mondtam, hogy NEM ÉRDEKLI semmi. Ha ráverek, ellököm akármi, akkor behúzott nyakkal, de ugyanazt csinálja. Akasszam fel? Az majd megoldja? Egyszerűen ilyen macska.
2012. febr. 21. 21:08
 74/109 anonim ***** válasza:
0%

Ja és a hús csak egy példa volt. Mindennel ez van. A hústól az ide nem mehetsz, ezt nem csinálhatod mindennel. SEMMIT nem lehet vele csinálni. Pontosan tudja, hogy nem szabad és sunyi módon csak azért is.

Rajta kívül ötöt meg tudtam nevelni. Meg előtte is volt nem egy macskám már. Ez ilyen. Egy sunyi dög.

2012. febr. 21. 21:10
 75/109 anonim ***** válasza:
46%
Ez olyan hülyeség volt, hogy nem tudja, hogy hova nem lehet. Akkor érdekes, hogy miért a szőnyeget fossa telibe? Véletlen? Véletlen MINDIG oda sikerül? Hagyjuk már. A kutyát egész más tészta nevelni, ne keverjük bele, se szobatisztaság kérdésben sem semmiben. Két külön fajról beszélünk. Nem hiszem, hogy a kérdező ro.hadt sz.emétláda ember lenne azért, mert kiakadt, az állandó pisi kaki súrolgatástól. Én is ki lennék. Ez nem jelenti, hogy nem szereti a macskát. Ha nem érdekelné erre se vette volna a fáradtságot, hogy ide írjon hasznos tanácsokat kérve. Ahelyett, hogy kiosztanátok inkább meg kellene próbálni segíteni neki, tanácsot adni. AZ meg hülyeség, hogy azt várja a macska a sarokban üljön és akkor jöjjön ki mikor engedélyt ad rá. De álljon már meg a menet! Nehogy már a macska dirigáljon. A kérdezőnek meg talán az a dolga, hogy egésznap a fost sikálja a macska után, etesse meg ilyenek azt csá? Miért a macskatartás talán ebből áll, hogy az embernek kell 10000000000000%-osan idomulni a macskához? Ezt kell vállalni? Na nehogy már!! Nekünk is volt macskánk és nem mi alkalmazkodtunk hozzá, hanem ő hozzánk. Az együttélés akár emberrel akár állattal nem arról szól, hogy az 1ik félnek teljesen alá van rendelve a másik. Kapjatok már a fejetekhez. Könnyen megy más lehurrogása, ahelyett, hogy segíteni próbálnátok! Ezt nem sértésnek szántam senkinek, de azért azt senki nem próbálja bemesélni nekem, hogy ez normális amit a macska csinál és titeket nem zavarna.
2012. febr. 21. 22:26
 76/109 anonim ***** válasza:
0%

Én is azt nem értem, hogy a kutyákat, ki az úr stb. hogy lehet idekeverni. Egész más.

Amúgy másik példa. Kimegyek, macska azt asztalon alszik.

-Hát te meg mit csináááááálsz OTTTT?

Normális macska egy: Leugrik, mint aki ott sem volt.

Normális macska kettő: Bámul, mint aki nem érti mi a baj. Lerakom, hagyja és ennyi.

A sunyi dögöm: Behúzza a nyakát és figyel. Amint látja, hogy felé nyúlok már mind a 16 körmét belevágta az abroszba és el sem engedi, úgy kell leszedés közben lefejtegetni az abroszt a körmeiről. Ha azt a módszert választom, hogy rá csapok, akkor sem száll le. Akkor is behúzza a nyakát és kapaszkodik.

2012. febr. 21. 22:35
 77/109 anonim ***** válasza:
36%
Hát ez nagyon durva ez a macska komolyan! Ilyeneket életemben nem olvastam. Ivartalaníttatva van? Amugy meg minden elismerésem a tiéd, hogy van türelmed hozzá. Sok embernek nem lenne. De érdekes, hogy a sok fanatikus nem próbál tanácsot adni csak leírja, hogy az ő macskája milyen önigazolás címén, hogy ezt kell szeretni stb.. de segíteni vagy épkézláb tanácsot nem nagyon láttam!! Csak egyből ez megy, hogy te vagy a hülye meg a kérdező mekkora bunkó holott nem tudom, hogy ők az adott helyzetben, hogyan reagálnának. Mert ne mondjuk már azt basszus, hogy ez a normális??!! Ez abszurd!
2012. febr. 21. 22:58
 78/109 anonim ***** válasza:
0%
Igen, persze ivartalanított. Tényleg nem lehet vele mit csinálni. Néha akármilyen szégyen, úgy érzem, hogy nem bánnám, ha elpárologna vagy valami. De nem mondanék le róla, mert beteges, sokat kell költeni rá, rendszeresen járunk orvoshoz, meg még ilyen kis rohad3k is, nem merném odaadni senkinek. A problémamentes macskákat is félteném, hogy nem lesz jó soruk, nem még egy ilyet, aminek minden tulajdonsága megvan, amit el lehet hanyagolni és ami miatt utálni lehet.
2012. febr. 21. 23:05
 79/109 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként. Soha nem harap vagy mar meg. Soha. Akkor sem, ha kellemetlen kezelést csinálok rajta a pl a gyulladt ínye miatt matatok a szájában. Gyűlöli, utálja, menekül, szorítja össze a száját, de tűr mindent. Szóval nem gondolja azt, hogy ő a főnök és majd jól lerendez. Egyszerűen ilyen hülye, hogy ő elgondolja miket csinál és kész, nem érdekli, hogy mit szabad és mit nem. Mert tudja nagyon jól, különben nem sunnyogva behúzott nyakkal, engem szemmel tartva csinálná a dolgait.
2012. febr. 21. 23:08
 80/109 A kérdező kommentje:
Akartam már korábban is írni, hogy minden tiszteletem a tied, hogy így kitartasz ezzel a bolond jószággal, főleg hogy még az egészsége se teljesen oké... Be kell látnom, hogy az enyém minden disznóságával együtt is még varázslóinasnak is kevés lenne ő mellette.
2012. febr. 22. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!