Minden macska aljas szemét dög?
Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...
Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?
69
Tudod mi erre a legjobb orvoság hogy ha nem engeded a konyha közelébe amikor hust darabolsz!akor a ház másik végébe teszed hogy ne éreze a szagot és becsukod az ajtókat!akkor biztos nem fog galibát okozni.
Milyen fajta?Lehetne diétáztatni egy kicsit!
Ha meg a pszihológiát nézük akkor meg látszik ki a domináns nálatok!Meg kellene mutatni ki az úr a házban!:D
Nagy macska, nem kövér, nincs rajta mit diétáztatni.
A macska nem falkaállat, nincsen dominancia.
Lehet, hogy egy 300 négyzetméteres házban működik, de se nem süket, se nem hülye, tudja, hogy mit csinálok és mint mondtam, ha valahova bezárom, akkor visít és tépi az ajtót.
Mindenesetre érdekelne, hogy mutassam meg neki, hogy ki az úr szerinted? Ez nem egy kutya.
Tudom, hogy a kutyáknál divatos most ez a falkavezérezés, de hidd el egy macskánál egyik divatos kutya módszer sem működik. A macska leszarja, ha "kirekesztelek a falkábólt" játszol, mivel azt se tudja mi fán terem, úgy van vele, hogy de jó, le se szarja a fejem, akkor lopok valamit magamnak.
Ja és a hús csak egy példa volt. Mindennel ez van. A hústól az ide nem mehetsz, ezt nem csinálhatod mindennel. SEMMIT nem lehet vele csinálni. Pontosan tudja, hogy nem szabad és sunyi módon csak azért is.
Rajta kívül ötöt meg tudtam nevelni. Meg előtte is volt nem egy macskám már. Ez ilyen. Egy sunyi dög.
Én is azt nem értem, hogy a kutyákat, ki az úr stb. hogy lehet idekeverni. Egész más.
Amúgy másik példa. Kimegyek, macska azt asztalon alszik.
-Hát te meg mit csináááááálsz OTTTT?
Normális macska egy: Leugrik, mint aki ott sem volt.
Normális macska kettő: Bámul, mint aki nem érti mi a baj. Lerakom, hagyja és ennyi.
A sunyi dögöm: Behúzza a nyakát és figyel. Amint látja, hogy felé nyúlok már mind a 16 körmét belevágta az abroszba és el sem engedi, úgy kell leszedés közben lefejtegetni az abroszt a körmeiről. Ha azt a módszert választom, hogy rá csapok, akkor sem száll le. Akkor is behúzza a nyakát és kapaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!