Minden macska aljas szemét dög?
Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...
Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?
Mert pontosan olyan hangnemben beszél a macskájáról, mint egy kutyás ismi, aki röhög, amikor a kutyája macskát fog. Nem fogok tapsikolni neki, hogy hát persze, a macskák gonoszak. Tartottam már elég macskát, soha ilyen gondom nem volt, amíg csak én neveltem. Amikor elkezdtek következetlenül beleszólni a nevelésbe, akkor elkezdtek a cicák is elszemtelenedni és idegesek lettek.
Nem is volt kérdés, hogy hogy kéne macskát nevelni, mégis próbáltam segíteni. Erre lepontozás meg lehurrogás volt a válasz. Hát szarja össze a szőnyegét az ilyennek a macska. Megérdemli!
könnyű azt mondani hogy mind ez a macska hibája
szerintem meg el lett rontva valami a macska nevelésében...
hát gondolkodjunk már egy kicsit!
való igaz, a saját hibáinkat sose vesszük észre, nem is akarjuk őket
Jujj de jó!
Védjétek csak a szegéééény ciculit! Még jó, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim. Mert, hogy én nem nyalnám ki egy macska seggét így, ahogy ti az is fix! Viszont a véleményemet továbbra is tartom, ha szerintetek nektek ez lett elrendelve, hogy örökké a szart takarítsátok a kis drága után egészségetekre!!!=)))
89 - tegnap 14:35.
ott a pont egyébként... ha most írnám a kérdést, másképp fogalmaznám, mindössze annyi az oka, hogy az elmúlt 2 napot kibírta a drágaságom különösebb hülyeségek nélkül.
Nekem ez már bőven elég lenne a békés és szeretet teljes együttéléshez.
Bár tényleg nem vagyok kifejezetten macska fanatikus, azért az állattartással járó alapvető dolgokat nagyon jól tudtam, és ezek miatt nem is állnék neki őrjöngeni, de sokan nem tudnak másképp, csak szélsőségekben gondolkodni.
Csak pár dologra reagálnék - a bébi pelenkája sokszor igenis büdösebb, mint ami a macs pakol az alomba. De mindkettő az enyém, és ha be kell hozzá fogni az orrom, akkor is az én dolgom eltakarítani. De! A lehurrogó tábor ott bonyolódik ellentmondásba, hogy a cicát is úgy kell kezelnem, mint egy másik kisgyereket. Igen ám, de a gyerektől sem tűrjük el mosolyogva, hogy ha már egyszer szobatiszta lett, utána merő szemtelenségből vagy figyelemfelkeltésből a gatyájába vagy a szoba közepére tojjon.
Másik, a tudatosság kérdése. Hát ne akarja nekem megmagyarázni senki, hogy nem képesek rá! Ha bejövök a kapun, és csipog a kapucsengő, már az ajtóban vár, mint egy komornyik. Amikor előveszem azt az egy bizonyos kést, amivel húst fogok vágni, a legmélyebb álmából is felkel, és ott terem, hogy potyázzon egy kicsit. (Ja mekkora szemét is vagyok jut eszembe, hogy ilyenkor mindig jóllakhat nyers husival is...) Na de hogy a legalapvetőbb dologhoz kanyarodjak vissza, ha nem TUDNÁ, hogy hol a pisi-kaki helye, akkor eleve lehetetlen volna szobatisztaságra szoktatni. És még valami: ha elfogyott vagy nem találja elég frissnek az ivóvizét, akkor kicipeli a tálat az előszoba közepére, és megtalál bárhol a lakásban, szóval jelzi, hogy mit szeretne. Ezek után nekem tényleg ne akarja bemesélni nekem senki, hogy nem nagyon okos és rafinált! Majd ha rájöttem, mi okozza nála ezeket a kilengéseket, vissza fogok jönni és megosztani, hátha még az is okul belőle, aki olyan nagyon okosnak és mindenki felett álló profi gazdinak érzi magát (egy problémamentes jószággal vagy netán még anélkül :)))...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!