Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden macska aljas szemét dög?

Minden macska aljas szemét dög?

Figyelt kérdés

Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...

Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?

2012. febr. 21. 09:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:
51%

Mert pontosan olyan hangnemben beszél a macskájáról, mint egy kutyás ismi, aki röhög, amikor a kutyája macskát fog. Nem fogok tapsikolni neki, hogy hát persze, a macskák gonoszak. Tartottam már elég macskát, soha ilyen gondom nem volt, amíg csak én neveltem. Amikor elkezdtek következetlenül beleszólni a nevelésbe, akkor elkezdtek a cicák is elszemtelenedni és idegesek lettek.

Nem is volt kérdés, hogy hogy kéne macskát nevelni, mégis próbáltam segíteni. Erre lepontozás meg lehurrogás volt a válasz. Hát szarja össze a szőnyegét az ilyennek a macska. Megérdemli!

2012. febr. 23. 14:46
 92/109 anonim ***** válasza:
54%

könnyű azt mondani hogy mind ez a macska hibája

szerintem meg el lett rontva valami a macska nevelésében...

hát gondolkodjunk már egy kicsit!

való igaz, a saját hibáinkat sose vesszük észre, nem is akarjuk őket

2012. febr. 23. 20:41
 93/109 anonim ***** válasza:
62%
Jaj de jó, már azt hittem én úszom egyedül az árral.:) Köszi az utolsó kettőnek a megerősítést hogy nem vagyok tök hülye!:)
2012. febr. 23. 20:56
 94/109 anonim ***** válasza:
27%

Jujj de jó!

Védjétek csak a szegéééény ciculit! Még jó, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim. Mert, hogy én nem nyalnám ki egy macska seggét így, ahogy ti az is fix! Viszont a véleményemet továbbra is tartom, ha szerintetek nektek ez lett elrendelve, hogy örökké a szart takarítsátok a kis drága után egészségetekre!!!=)))

2012. febr. 23. 21:35
 95/109 anonim ***** válasza:
34%
Nem pucolom örökké a szart de vállalom a problémákat ami a macskatartással jár, ettől nem érzem magam szerencsétlennek egyáltalán. Nem ez lett nekem rendelve, én erre nem gondolok tragikus keresztként amit cipelnem kell. Szeretem a macskáimat, és igyekszem mindent megtenni értük, ha ez neked "segg nyalás" akkor nagyon sajnállak.
2012. febr. 23. 22:38
 96/109 anonim ***** válasza:
15%
Te engem ne sajnálj, sajnáld magadat, hogy örökké takaríthatsz a macskáid után! Ez a sajnálni való, hogy szerinted ez normális, hogy mindent összeszarnak, karmolnak, harapnak. Kényeztesd csak őket, majd visszakapod tőle, hogy még többet takaríthatsz. Azt meg ne mondd, hogy nem tud gondolkodni, ja "véletlenül" mindig a szőnyegre szarik. Vicces. Mind1 mondom engem nem izgat nekem nincsenek ilyen gondjaim, nekem ezerszer különlegesebb a kapcsolatom a kutyámmal, mint neked a macskáiddal valaha is lesz!!! Ő legalább 10000% több szeretetet ad, nem várja el, hogy állandóan körül ugráljam és a szarba hugyba sem kell tapicskolnom, nem harap, karmol, csendes, és Bármikor Bármikor odabújhatok mellé, nem fog vinnyogva elmenni, hogy neki nincs kedve.. De ezt te nem értheted. Ennyi...
2012. febr. 23. 22:53
 97/109 anonim ***** válasza:
79%
Te honnan tudod milyen a kapcsolatom a macskámmal, ne idegesíts már fel!! Kibújt a szög a zsákból hogy egy kutyab*zi macskautálóról van szó. Ha már itt tartunk egy kutya 1000* többször sz**ja össze a lakást mint egy macska és a kutya jóval büdösebb is mint egy macska. Soroljam? Én nem pucoltam szart az almostálon kívül sehonnan már jó ideje, csak hogy tudd. Bújj a kutyád hátsójába és hagyd békén a macskákat öcsém, meg azokat is akik szeretik őket! Ennyi...
2012. febr. 23. 23:01
 98/109 anonim ***** válasza:
0%
Igen?? A macska szarja és hugya szászzor büdösebb egy kutyájénál.. Százszor mocskosabb és haszontalanabb állat. Csak vinnyogni, xarni, meg zabálni tud. Mindenki kertjét összexarja. Tényleg remek házikedvenc. Százszor inkább van kutyám mint egy ilyen valamim. Ami semmit nem csinál. Csak van. Lehet etetni meg összeszedni a xarát, ennyi. Egy kutya az életét adná a gazdájáért, össze se lehet hasonlítani egy ilyen d.öggel.. Pfff... Szerencsére nekem nem kell ilyennel szenvednem.=))) Te meg nyald ki az alomtálcát!! Ha én macskautáló vagyok akkor te meg már akkora fanatikus vagy, hogy szerelmes vagy belé!! Remélem nem csak az alomtálcát tisztítod, hanem a ciculi popsiját is tisztára nyalod!!!=)) Na csáó
2012. febr. 23. 23:49
 99/109 anonim ***** válasza:
100%
Fú de primitív vagy te, szerencsére ilyennel ritkán akad össze az ember.:) Most már csak nevetni tudok rajtad te észlény, pukkadj csak meg! Sajnos általában a kutyaimádók ilyenek, a földnél is butábbak és valótlanságokat állítanak csak azért hogy rosszat tudjanak írni a macskákról. Innen is látszik hogy SEMMIT nem tudsz a macskákról csak vádaskodsz a levegőbe össze-vissza. Már innentől kezdve nem veszlek komolyan egyáltalán, inkább tanulj egy kis jó modort és mosd meg a szád mielőtt másokhoz szólsz!
2012. febr. 24. 00:14
 100/109 A kérdező kommentje:

89 - tegnap 14:35.

ott a pont egyébként... ha most írnám a kérdést, másképp fogalmaznám, mindössze annyi az oka, hogy az elmúlt 2 napot kibírta a drágaságom különösebb hülyeségek nélkül.

Nekem ez már bőven elég lenne a békés és szeretet teljes együttéléshez.

Bár tényleg nem vagyok kifejezetten macska fanatikus, azért az állattartással járó alapvető dolgokat nagyon jól tudtam, és ezek miatt nem is állnék neki őrjöngeni, de sokan nem tudnak másképp, csak szélsőségekben gondolkodni.

Csak pár dologra reagálnék - a bébi pelenkája sokszor igenis büdösebb, mint ami a macs pakol az alomba. De mindkettő az enyém, és ha be kell hozzá fogni az orrom, akkor is az én dolgom eltakarítani. De! A lehurrogó tábor ott bonyolódik ellentmondásba, hogy a cicát is úgy kell kezelnem, mint egy másik kisgyereket. Igen ám, de a gyerektől sem tűrjük el mosolyogva, hogy ha már egyszer szobatiszta lett, utána merő szemtelenségből vagy figyelemfelkeltésből a gatyájába vagy a szoba közepére tojjon.

Másik, a tudatosság kérdése. Hát ne akarja nekem megmagyarázni senki, hogy nem képesek rá! Ha bejövök a kapun, és csipog a kapucsengő, már az ajtóban vár, mint egy komornyik. Amikor előveszem azt az egy bizonyos kést, amivel húst fogok vágni, a legmélyebb álmából is felkel, és ott terem, hogy potyázzon egy kicsit. (Ja mekkora szemét is vagyok jut eszembe, hogy ilyenkor mindig jóllakhat nyers husival is...) Na de hogy a legalapvetőbb dologhoz kanyarodjak vissza, ha nem TUDNÁ, hogy hol a pisi-kaki helye, akkor eleve lehetetlen volna szobatisztaságra szoktatni. És még valami: ha elfogyott vagy nem találja elég frissnek az ivóvizét, akkor kicipeli a tálat az előszoba közepére, és megtalál bárhol a lakásban, szóval jelzi, hogy mit szeretne. Ezek után nekem tényleg ne akarja bemesélni nekem senki, hogy nem nagyon okos és rafinált! Majd ha rájöttem, mi okozza nála ezeket a kilengéseket, vissza fogok jönni és megosztani, hátha még az is okul belőle, aki olyan nagyon okosnak és mindenki felett álló profi gazdinak érzi magát (egy problémamentes jószággal vagy netán még anélkül :)))...)

2012. febr. 24. 07:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!