Minden macska aljas szemét dög?
Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...
Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?
Utolsó, kicsit muszáj belekötnöm az írásodba. A macskának jó a szaglása, ezért ha vágod a húst persze hogy ott terem kunyerálni, ez nem tulajdonítható tudatos bosszantásnak, élelmet próbál szerezni. Tudja hova kell végezni a dolgát, de ha valami zavarja, ha baja van akkor nem oda fogja, pl nem tetszik neki az alomtál, az alom mennyisége, minősége, az alom elhelyezése stb., esetleg beteg, lelki eredetű problémája van. Ezt a gazdának kell orvosolni. Nyilván a macskától se "tűrjük" el hogy odacsináljon mindenhová, ezért megpróbáljuk kideríteni az okát és változtatni rajta. Kisgyerekkel kapcsolatban is ez a helyzet de ott sem mondjuk rá hogy aljas, gonosz, és utálom mert gondok támadnak, én ilyet még nem hallottam senkitől. Pedig a kisgyerek bizony sokszor "direkt" csinálja a macskával ellentétben.
És a kérdezőnek nem csak a nyitó kérdése volt ilyen dühös, negatív, provokatív, hanem a további hozzászólásai, reagálásai is ebben a hangnemben íródtak. Biztos hogy nem csak első felindulásról van szó, hanem tényleg ezt gondolja sajnos.
Látom, nem tűnt fel, hogy az utolsó hsz az enyém, azaz a csúnya gonosz velejéig romlott kérdezőé volt :).
Na mindegy, azt már látom, hogy 1-2 kivételtől eltekintve ezzel a társasággal nem érdemes beszélgetni, hát még vitába bonyolódni, mert nem hallják (nem akarják hallani), ami esetleg nem fér bele a kis világképükbe, amit aztán semmi pénzért nem hajlandóak egy kicsit sem legalább árnyalni, és csak kiforgatott féligazságokat ismételget a többség. Hát nagyjából ennyi hirtelen a következtetésem.
98-as
annyira hülye vagy komolyan mondom... jó igaz, nekem is van kutyám és nagyon szeretem, de attól még macskabolond is vagyok! ja és hogyha netán azt mondanák, nem tudom milyen egy macskát felnevelni, akkor most mondom hogy a kutyám előtt volt egy cicusom. EGYÁLTALÁN NEM olyan a gondozása, mint ahogy te és még pár ember állította. ha megtanítod neki hova szarjon, akkor már nem lesz vele gondod. és még ezen kívül sok mindent is meg lehet tanítani neki, nem lehetetlen dolog!! de aztán ne gyere nekem azzal hogy "persze a macskák szart se tudnak", mert ha nincs is macskád akkor meg honnan a francból tudnád milyenek valójában?! egyébként meg mindegyik macska másmilyen. nem egyformák, úgy ahogy mi emberek! mert hát van köztünk sok bunkó. de például a mi macskánk okos volt, mivel rendszeresen foglalkoztunk vele. szeretetet azt persze kért, de az természetes, minden más állat is megköveteli. a kutya is!
na szóval a macskánk idővel megtanulta, hol végezze a dolgát, megtanulta hogy az emeletre nem szabad följönni, és még sorolhatnám! ha foglalkozunk vele, akkor egy okos macskát kapunk a régi szeleburdi cicus helyett. és viszonozza a szeretetet! úgyhogy kedves 98-as ha még mindig a "seggnyalás" az elméleted, akkor ezzel bebizonyítottad hogy egy bunkó paraszt vagy! pláne hogyha nincs is macskád, nem is tudsz róluk semmit, akkor már tényleg dugulj el! ;)
Kérdező! A beszűkültség pont nem ránk jellemző, hanem rád. Ezer és egy tanácsot kaptál itt a hozzászólóktól, de elengedted a füled mellett és csak a magadét szajkózod, szóval ez tényleg a süketek párbeszéde, én nem is fárasztom magam tovább.
Egyébként meg nem tudom mi bajod van a társasággal, a válaszolók nagy része neked adott igazat, vagy legalábbis értelmes tanácsokkal látott el. Pár renitens van csak (köztük én is) akik vitatják a hozzáállásodat, ennyi.
Mondjuk azt nem tudom, hogy kimondtuk vannak hülye és bosszantó macskák, hogy itt hogyan jutott az egyik válaszoló arra a következtetésre, hogy minden macska egy szar és mindent összeszar és éjjel-nappal fost kell utánuk takarítani, de bezzeg a kutya.
Hát most akkor kezdjük el azt is, hogy a tévében meg benne volt, hogy a kutyák letépik a gyerekek arcát és minden kutya egy vérengző vadállat, ami csak arra vár, hogy támadhasson?
Mert te is, válaszoló, kb. így csinálsz, a minden macska után éjjel-nappal szart kell súrolni jellegű válaszaiddal.
Nem tudom mennyire van időd tv-t nézni, de ha tényleg úgy van, ahogy említetted, és te igyekszel a cicával "kompromisszumra jutni", ezt megtehetnéd érte.
Az Animal Planeten szokott menni egy műsor. Problémás viselkedésű cicákról szól, ha belenézel meglátod, hogy nem vagytok egyedi eset, talán még jobb helyzetben vagy, mint egyesek.
Pont most indul újra a sorozat, ha nem is érdekel, belenézni megéri, sok tanácsot tudsz majd gyűjteni:
108- köszönöm, érdekesnek ígérkezik ez a sorozat, bele fogok nézni mindenképpen.
Nem tudom egyébként mi lelte a macskuszt, de elkezdett "jól" viselkedni. Elássa a sz.rt az alomban az utóbbi napokban, már azért szóltam rá, hogy elég lesz, mielőtt felborítja az egész vécét a nagy igyekezetében. Kötekedőknek kiegészítésül, az ilyen megmozdulásokat dicséret követi. Még azt figyeltem meg, hogy dorombolva bújik a bébihez is, nagyon helyesek így :).
Mivel én már úgyis rossz és gonosz ember vagyok, nyugodtan leírhatom, hogy talán érezte a "dög" is, hogy mutatnia kéne a jobbik arcából, nem csak nekünk kell jó képet vágni ahhoz, hogy ő bizony azt csináljon, amit akar. Nem várom, hogy "mintamacska" legyen, de ez így sokkal kellemesebb, mint 1-2 hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!