Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden macska aljas szemét dög?

Minden macska aljas szemét dög?

Figyelt kérdés

Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...

Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?

2012. febr. 21. 09:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 A kérdező kommentje:

Az tény, hogy nem egy könnyű eset. Wc csak az az egy van a fürdőben és tényleg jó nagy is.

A kakukkfüvet nem tudtam, hogy szeretik, ki fogom próbálni, köszi.

A mentás meg citrusos dolgok nem hozzák zavarba... de a domestost meg az öblítőt imádja, már ami a frissen mosott padlót meg ruhákat illeti.

A gyerekeket viszont tényleg utálja, úgy vettem észre, de hát ez nem volt "ráírva", csak így útközben derül ki. A mienket még egész jól eltűri, de ha vmi más kölyök is itt van, akkor vége a világnak.

2012. febr. 21. 09:59
 32/109 A kérdező kommentje:

Amúgy a gyereknevelés topikokban is rendre megjelennek a gyerekgyűlölők, nincs ebben semmi meglepő :).

Meg az olyan anyukák is, akik épp a sajátjuktól készülnek a plafonra ugrani.

2012. febr. 21. 10:01
 33/109 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ne haragudj, de ahogy néha reagálsz a válaszokra, hát, tudod, én is a szőnyegedre kakilnék...

Volt itt egy-két okos, aki azt írta, hogy persze, a macskák "dögök", de lehet, hogy csak hülyeségből írták.A többi válasz meg szerintem jó szándékú, még ha nem is úgy fogalmazták, ahogy neked tetszett volna.

Nos, én is leírtam már minden ötletet, ami eszembe jutott, még végezetül annyit, hogy az is elképzelhető, hogy a macskád féltékeny a gyerekre, ez sokszor előfordul az állatoknál és akkor galádságokra is képesek.Nem kell kidobni a gyereket, csak egyformán kell őket szeretni,mintha a cicával testvérek lennének.

2012. febr. 21. 10:04
 34/109 anonim ***** válasza:
52%
a gyerekek a mimikájukkal, gesztusaikkal is hatnak az állatokra. pl. sógoroméknak van 2 kisfia. a nagyobbik 2 és fél éves. anyósomék benti cicája nagyon kedves kis állat, de ha megjön a 2 gyerek, akkor a hangukkal (főleg amiket a macska felé tesznek, pl. kiáltozás, hangoskodás, erőszakosabb hangokkal) nagyon megrémítik az állatot, és bizony ekkor ő védekezik. erre ügyelni kell, mert ő ezt ösztönösen teszi és bizony ha a gyerek túllépi a határt akkor a macska úgy kikapja a szemét mint a huzat (nekem ezt egy gyerekkori műtét és egy forradás jelzi az arcomon, ettől még imádom a macskákat). de idővel megfogja szokni a gyerekeket. amúgy van egy Get Off nevű macskariasztó, mely erősen citrusos, nagyon hatásos - utálják a macskák, embernek viszont kellemes illatúnak mondható. a kakukkfűvel amúgy az alomra is lehetne próbát tenni, mert pl a kinti macskák kedvenc vizelőhelye a kakukkfű bokor. persze ez nem azt jelenti, hogy a kaparófára fog vizelni. de szoktatáshoz nagyon ideális növény. amúgy általánosságban elmondható, hogy a macskák a gyerekektől tartanak, de mint mondtam ez változik idővel.
2012. febr. 21. 10:10
 35/109 anonim ***** válasza:
52%
igen ez is teljesen igaz, ne érezzen fétékenységet az állat. - őt is kényeztesd, szeresd, a macskáról egy valamit még fontos tudni: ellentétben a kutyákkal, a macska az embert nem gazdának, hanem pótszülőnek tekinti. tehát a macska tudja, hogy te is élőlény vagy, de más mint ő, és a gazda neki szülő, de tudja, hogy nem a rendes szülője vagy. joggal lehet féltékeny tehát, nekem elárulom 4 macskám van, mind a 4 bentlakásos, és amikor az utolsó picike odakerült, akkor az egyik idősebbel kevesebbet foglalkoztam. ő ezt úgy hálálta meg, hogy a szőnyegre pisilt, meg nem engedte magát simogatni, még karmolt is. aztán énnekem kellett ugye közelednem hozzá, egyfajta bocsánatkérés gyanánt, és végül megtört a jég. nagyon érzelgős tud lenni egy macska, meg hisztis és sokkal nehezebb velük ezért bánni mint egy kutyával, mert a macskának "nem mindegy". ő nem megalkuvó, nem veszed le a lábáról egy darabka marhabőrrel. :)
2012. febr. 21. 10:20
 36/109 anonim ***** válasza:
75%

Hát "kedves" kérdező, neked aztán semmi nem jó, mindennel bajod van. Bajod van a macskával, bajod van a válaszokkal, a válaszadókkal. Ha írnak tanácsot az a baj, ha nem írnak akkor az. Most komolyan, felteszel ide egy kérdést, ami alapból nagyon negatív és provokatív, mégis normális, segítő szándékú válaszok jönnek rá és te ennek ellenére becsmérled őket? Ezer és ezer oka lehet a macska viselkedésének, lelki, egészségügyi. Vehetnéd a fáradtságot és megpróbálhatnád ezeket kideríteni de persze egyszerűbb egyből a macskát hibáztatni, utálni. A macskának egyébként érzékeny szenzorai vannak, azt vettem észre hogy megérzi kik azok akik szeretik őket, szóval megértem hogy a te macskát szó szerint sz*rik a fejedre.

Rengeteg hasznos tanácsot kaptál miket tehetnél ezért én nem részletezném, de a személyes véleményem az hogy a legjobb lenne ha a macskát szerető, hozzáértő gazdihoz adnád.

2012. febr. 21. 12:30
 37/109 A kérdező kommentje:
36. nem személyes véleményekre voltam kíváncsi, és úgy látom neked pedig gondjaid vannak a szövegértéssel. Érdekes azért, hogy hiába dühösen írtam a kérdést, mégis akadt, aki megértette mi van mögötte. Nekik tényleg köszönöm! Aki meg csak pattogni jön ide, hát valahol azt is kell.
2012. febr. 21. 13:01
 38/109 anonim ***** válasza:
71%
Undorító a stílusod kérdező, nem érdemelsz semmilyen segítséget, csak a macskát sajnálom. Biztos hogy aki normális hangvételű választ írt, az is csak a macska miatt tette, mert te nem érdemled meg. Talán nézz magadba először mielőtt nekitámadsz a válaszadóknak. Fúj de utálom az ilyen embereket.
2012. febr. 21. 13:07
 39/109 anonim ***** válasza:
64%
Aki nem feltétel nélkül szereti az állatát és azt várja hogy az hálát rebegve pitizzen neki mert kegyeskedett megetetni az már rég rossz. Az állattal együtt vállalni kell a problémákat, gondokat is. Téged nagyon jól minősít hogy egy felmerülő problémára nem szeretettel és segítő szándékkal reagáltál hanem egyből lesunyiztad és megutáltad a macskát. Ha a gyereked bepisil vagy bekakil vagy összetör, tönkretesz valamit akkor őt is utálni fogod?
2012. febr. 21. 13:12
 40/109 A kérdező kommentje:

39-40, gondolom ugyanaz a szerző.

Tudod, a gyerek is rengeteg ökörséget megcsinált, mégsem utálom. De ha már szóba került, az effajta embereket annál inkább. Nem vagyunk egyformák, én sose fogok egy lapra tenni egy kisgyereket egy állattal, az mindegy milyen fajta. Az állatszeretet meg nem azt jelenti, hogy az ember alárendelje magát, ez a kettő nem ugyanazt jelenti, de hát ezt a fanatikusok úgyse fogják fel...

Bizonyára te is jobban érzed magad, ha kéretlenül és kiragadott féligazságok alapján ítélkezel mások felett, hát nyugodtan, engem nem zavar.

2012. febr. 21. 13:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!