Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden macska aljas szemét dög?

Minden macska aljas szemét dög?

Figyelt kérdés

Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...

Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?

2012. febr. 21. 09:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 anonim ***** válasza:
63%
1: a kaki elásása és a pisilés az teljesen a nevelés és tanítás kérdése. tehát ezt nem róhatod fel neki. 2: a kaparófához való szoktatás és a bútorok békénhagyása szintén teljesen nevelés kérdése. most épp azt mondat el nekünk, hogy mit nem tettél te meg emberként/gazdaként, és ezt miként vetíted le az állatra. gratulálok, neked aztán nagyon kellett az a szerencsétlen állat.
2012. febr. 21. 09:19
 12/109 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ugyan honnan veszed, hogy nem mutatom meg neki naponta 100-szor??? Miért írtam szerinted, hogy DIREKT nem ássa el???? Inkább te mondtál ezzel véleményt magadról. Már bocs.
2012. febr. 21. 09:23
 13/109 anonim ***** válasza:
77%

Ha esetleg nem kicsi korától lett szobatisztaságra tanítva, akkor baj lehet.Az is lehet, hogy az almos ládáján nem tetszik neki valami.Talán kevés benne az lom?

Ha össze-vissza pisil, az lehet azért is, mert területet jelöl .Sajnos a bútort mindegyik megkaparássza néha, akkor is, ha van kaparófa.Ha látod, hogy bútort kapar, vidd oda gyorsan a kaparófához és mutasd meg neki, hogy ott csinálja.Az állatok olyanok, mint a kisgyerekek, pontosan úgy is kell bánni velük, ha a cicáddal ügyesen akarsz kommunikálni, akkor csak néhány szót használj, de azt gyakran, hogy megértse, mit jelent.

Az is igaz, hogy ők is nagyon érzékenyen reagálnak a másik érzéseire, szintén akár a gyerekek.Tehát, ha érzi, hogy nem kedveled, akkor akár dacból is elkövetheti a rosszaságait, mert így akarja kivívni a törődést, ha más lehetőséget nem talál.

2012. febr. 21. 09:24
 14/109 anonim ***** válasza:
46%
Ez csak azt mutatja, hogy nem értesz a neveléshez. Az állatok nem olyanok, mint az emberek, néhány etológia könyvet igazán a kezedbe vehetnél. Náluk nincs előre megfontolt szemét, gonosz cselekedet, csak a gazdák által elrontott viselkedési formák.
2012. febr. 21. 09:25
 15/109 A kérdező kommentje:

Arról nem is beszélve, hogy hány órát töltöttem a földön fetrengve, hogy a kisgyereket megtanítsam arra, hogy a cicát szeretjük és simogatjuk, és nem sikítunk, mert megijed tőle... Meg mennyit térdeltem a qva kaparófa mellett a mozdulatot utánozva, és cipeltem el a kanapé mellől a megfelelő helyre.

De ami kicsapta a biztosítékot, bemegy a fürdőbe, kaparászik a macskavécébe (még mielőtt megtaláltok, mindig azonnal kiszedek belőle mindent, mert nem bírom a bűzt) majd látom, hogy a szőnyeg van összepisilve, és alibiből ásott kettőt az alomban.

2012. febr. 21. 09:28
 16/109 anonim ***** válasza:
64%
nem mutatod meg úgy, ahogy kell. az állatokhoz érteni kell és ha magadhoz veszel egyet akkor azt felelőséggel tedd. érdekes én az öreg, kinti beteg macskákat is 3 nap után alomra szoktattam. maga a kérdésed is eléggé leminősít téged. ennyit erről
 17/109 anonim ***** válasza:
17%

Ugyanez a véleményem, mint neked, kérdező!

Igen, mind aljas! Utálom őket, kiszámíthatatlan "dögök"

18/109 A kérdező kommentje:

Azoknak a válaszolóknak meg külön "köszönet", akik egyből csak lehülyézik a másikat, de konkrét és értelmes dolgot már nem képesek kinyögni...

A normális és építő válaszokért pedig tényleg hálás vagyok.

2012. febr. 21. 09:31
 19/109 A kérdező kommentje:

Grat. 17-es... biztos számít majd amikor a mennybe mész.

Bár talán nekem is, hogy tényleg jót akartam tenni, ehhez képest már kb százezres nagyságrend, amit tönkretett.

Na meg ez a "nem mutatod meg rendesen"... talán láttad, hogy mit és hogy csináltam... annyira bírom az ilyen embereket is. Na mindegy.

A normálisaknak tényleg köszi!

2012. febr. 21. 09:34
 20/109 anonim ***** válasza:
74%

Normális, építő válasz, mint hogy igazad van, a macskákat utálni kell? Látom már, te is az a fajta kérdező vagy, aki csak azt fogadja el, ha neki igazat adnak. Ez a legszánalmasabb. És a kérdésed ez volt: "Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?" a válaszokat megkaptad, nem ilyenek, rosszul neveled a sajátodat. És már adtam tanácsot, vegyél néhány macskákról szóló könyvet, még néhány etológia könyvet és szépen, lassan tanulmányozd át azokat.

Aki meg azt írja, hogy szintén utálja, rühelli a macskákat, annak csak azt tudom mondani, sajnálom az összes állatát és szánom őt is, hogy ilyen csökött, befogadó képességeiben ennyire alantas és gyenge.

2012. febr. 21. 09:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!